Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
w zdrowym małżeństwie gdzie dwoje lubi seks tak to właśnie wygląda czy Ci się to podoba czy nie! Rety jesteś tak tempa, że aż boli! Nie twoja sprawa jaki oni prowadzą życie seksualne i jak ona się ubiera w domu! A twój wnuczek jest bezpieczny wariatko.

Gość ręce mi opadly
Przecież ona źle działa, mu na psychike. Nie wyobrażam sobie ją w takim stroju przy dziecku.

Gość mk24
ta wariatka pisze na dwoch topikach

Gość ręce mi opadly
Nie jest bezpieczny. Kto normalny kładzie 2 msc przed tv ?, kto zabiera 2 msc dziecko na mecz?

Gość gość
Zabilabym taka teściową

Gość gość
ej gdzie jest ten drugi topik bo nie moge go znalezc, wczoraj jeszcze byl

Gość gość
i teraz wiadomo ze to prowo kafeterii zeby nabic wejsc. postow nie mozna kasowac a tu zniknelo kilka stron. bylo ponad 200 a jest 60 a drugiego takiego samego tematu nie ma. zenada w ch*j spadam stad

Gość gość
a nie sory jest ten temat na dyskusji ogolnej. nazywa sie tak samo poczytajcie sobie. jezu to naprawde oblakana kobieta jest. a najlepsze ze z tego co tam widze to laska ja zczaiła (ta synowa) i sie kapnela ze to jej tesciowa bo takie szczegoly podawala!!! maskara w ch*j bedzie miec zadyme babsko hehe ;)

Gość gość
hahahaha ale się usmiałam co za dewota hahaha robiła bym takiej na złość ! Sama jestem matką mam teściową która sama twierdzi ze powinnam się ubierac jak laska chodze na spacery w szpilkach obcisłych spodniach i mini moja teściowa jak robi pranie to op zgrozo pierze też moje stringi hahahaha. A przy dziecku potrafię wyskoczyć bez stanika jak zapomnę np piżamy a już jestem rozebrana i co hahaha. Pewnie jak byś była moją teściową to byś egzorcystę na mnie wzywała całe szczęście że z moją kłócimy się tylko o kuchnię! Owszem nie zawsze się zgadza jak ubieram i wychowuję dziecko ale jest zdania, że to moja sprawa moja i mężą

Gość gość
To napewno nie moja synowa.

Gość ręce mi opadly
Wyżej to ja

Gość ręce mi opadly
Chciałabym żeby syn miał normalną żonę, normalny dom, normalne życie. Ale ona nie ubiera się normalnie, nie wychowuje dziecka normalnie, wydaje pieniądze jakby miała miliony.

Gość gość
a skad wiesz ile wydaje? czy jestes naprawde juz tak glupia ze wuznacznikiem dobrego zycia jest dla ciebie styl ubierania synowej? co cie tak boli ta kasa, lepiej by bylo pewnie zeby tobie ja oddal prawda? masz zlota synowa skoro jeszcze masz wlosy na glowie, bo UWIERZ, jakbys trafila na mnie to juz bys dawno nie miala ani syna ani wnuka ani wlosow.

Gość ręce mi opadly
Napewno dużo. Syn nie zarabia mało wiadomo, ale ona zarabia mniej od niego. Te jej ciuszki, szpileczki naprwno tenie nie są, do tego syn jej kupił nowe auto zz 2010 roku, mimo że syn ma auto. Nie, mam złotej synowej.

Gość gość
Dla ciebie idealna synowa powinna siedzieć w domu z dzieckiem w powyciąganym dresie i tlustymi włosami.Powinna robić zakupy, sprzątać, podsuwać mężusiowi obiadki pod nos i nie odzywać się niepytana.Najlepiej żeby pełniła rolę służącej, a jak twój syn zacząłby ją zdradzać to powinna udawać że tego nie widzi. No i powinna się ciebie słuchać i absolutnie nie mieć wlasnego zdania

Gość ręce mi opadly
Właśnie podejrzewam ją, że zgadza mojego syna wizę jak koledzy z klubu syna się na nią patrzę, raz na spacerze byłam z nią to jeden facet.do niej ,, o jaki śliczny bobas, piękny po mamusi". A ona ,, mały przystojny po tatusiu"

Gość gość
Identyko moja teściowa.

Gość gość
Sama sobie nieroba wychowałaś...co to za zawód piłkarz???? Tylko totalne młotki są piłkarzami...nie znoszę tych pacanów...biedna dziewczyna bo i teściowa porąbana i mąż tragedia...

Gość ręce mi opadly
Mój syn gra w 1 lidze i zarabia ok 15 tys, jest po studiach i pracuje ns zasadzie umowa zlecenie i pracuje w domu. A moja synowa jest architektem nie wiem Ile zarabia. Mój syn dostał propozycje grania w klubie zagranicznym ale poznał ją i nie wyjechał.

Gość ręce mi opadly
Więc mój syn nierobem nie jest. Piłka narożna to jego wieka pasja, gra od 3 roku życia.

Gość gość
Zrób coś ze swoim życiem zamiast wypisywać idiotyzmy głupia babo.

Gość gość
kazda potwora znajdzie swojego amatora Jak twoj synalek wzial sobie taka za zone to znaczy ze na nia zasluguje. Moze ona tanczy na rurze? Gdybym miala taka lafirynde za synowa tez bym sie martwila. Nie wtracalbym sie jednak w to bo oni chyba sa dorosli I wiedza co robia? Moze bierz do sibie dziecko co jakis czas zeby poodychalo normalna atmosfera?

Gość gość
chyba zeby sfiksowało jak jego p******a babcia

Gość ręce mi opadly
Tańczy na róże ? Ale w jakim sensie ? Mu czy jak ? Nie zasługuje na nią.

Gość gość
nie widzialas tancerek na roze? Mloda mama powinna byc mloda, zadbana, sexy ale z klasa a nie powinna wygladac I zachowywac sie jak prostytutka. Niestety pilkarze maja kiepski gust.

Gość gość
Tak, tylko ty jestes starej daty baba. Dziecko ma 2 mies, a nie 2 dni. Co ma z nim caly czas w domu siedziec i ubierac sie jak stare babcie????