Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mulizmaa

obiad u chłopaka

Polecane posty

W niedzielę idę po raz pierwszy na obiad do chłopaka, by poznać jego rodziców. Bardzo się stresuję, mimo, ze chłopak mówi, że nie mam się czego obawiać. Jak się ubrać? Czy mam brać ze sobą jakiś prezent? Wino? Kwiaty? Czy to będzie nietaktem. Z drugiej strony głupio iść z „gołymi rękami”. Pomocy! Mam 23 lata.

Gość gość
Możesz przynieść jakieś ciasto albo czekoladki. Kwiaty to bardziej chłopak dla Twojej mamy, raczej nie odwrotnie. Ubierz spodnie, do tego jakaś elegancka bluzka, może jakaś sukienka- taka na co dzień nie wyjściowa. Buty w zależności od tego czy preferujesz na szpilce czy płaskie. No i koniecznie zapytaj chłopaka czy rodzice szykują coś specjalnego, uroczystego czy po prostu zwykły obiad z dodatkową osobą i od tego uzależnij swój strój. Powodzenia:)

Gość gość
spadaj z tą reklamą. Kiedy wreszcie zrozumiecie, że zrażacie ludzi

Gość matka syna
Kwiaty zawsze sa bezpieczne. Byle nie chryzantemy bo wiekszosci ze sie kojarzą. Wina nie wypada. Ciasto nie z pierwsza wizyta. Ostatecznie czekoladki, ale wystarcza kiwaty Ubierz sie wizytowo ( no bo to przeciez bedzie wizyta:), ale nie wyzywajaco, nie ekstrawagancko, nie mini, nie dekolt, nie za obcisle, nie obwieszaj sie bizuterią,skromny makijaz.

Gość gość
Jak się ubiera spodnie i w co?

Gość gość
zjazd z tą reklamą. Gdzie nie spojrzysz ten sklep z winami

Gość mulizmaaa
Czy powinnam kupic pól litra i ogórki i wypić z przyszłym teściem?