Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi strasznie

tesknie jak cholera

Polecane posty

Gość głupi strasznie

dziewczyny tęsknie za bylą, nie jestesmy razem juz od 3 lat a przez ten czas ja nie chce wiazac sie z inna bo mysle o niej, jest piękna, jest najlepszym co mnie w zyciu spotkało, czasem o niej nie mysle a czasem az chce mi sie płakac jak dzieciakowi. pewnie nikt mi nawet nie odpisze ale co tam czasem trzeba sie wyżalić

Gość gość
jesli Ty zerwałes to probuj do niej wrocic..ja kiedys czekalam 1,5 roku na chlopaka

Gość głupi strasznie
dzieki za odp:) ona zerwala niegdy nie pytalem dlaczego bo nie prosilem zeby do mnie wrocila, nigdy nie blagalem o nic, jestem juz samotny a jak jej mowilem ze tesknie to mowila ze to mile wiec przestalem. teraz jestem sam i gorzknieje

Gość głupi strasznie
a wzięcie mam heh o ironio czemu jestem taki sentymentalny? i marnuje te okazje wierząc w cuda. dziewczyny czy to juz czas by przestac wiertzyc w bajki?

widzisz ile tu kobiet miłych i fajnych:) musisz otworzyć sie na coś innego, moze na nowy zwiazek , cięzko czasem zapomnieć, ale uwierz na słowo, ze da się zapomniec nawet najwiekszą milosc :) głowa do góry, wyjdz gdzieś , poznaj ludzi, a nie jak mowisz gorzkniejesz :P pewnie dziewczyny sie zgodzą ze mną co?:)

Gość głupi strasznie
dzięki Justysia, zapewne masz rację, z resztą sam doskonale zdaje sobie sprawę z tegop ze jak mowi stare przysłowie tego kwiatu to pół swiatu, ale wiesz jak jest, teraz dla romantykow nie ma miejsca na tym swiecie, jak mowilem nigdy nie pytalem czemu ze mna zerwala ale tak naprawde to wiem, bylem za dobry za slodki i w koncu przeslodzilem, teraz juz taki nie jestem i od tego czasu naprade dziewczyny same do mnie lgną ale jednak cos mi kaze czekac, chyba czas sie upic i powiedziec koniec a potem wytrzezwiec i i sc na p[odryw hehe:P

tylko nie idz pijany na ten podryw :d bo to efekty mogą różne być :) wiesz nie można byc za dobrym, bo czlowieka sie wtedy "zagłaszcze" Ja sama wiem po sobie, ze z biegiem czasu takie głaskanie czlowieka zaczyna wkurzać, a co za tym idzie ta osoba... Trzeba zachować równowagę, pokazać, ze zalezy, ale też czasem tupnąć nózką :) hehe

Gość gość
to zadzwoń do niej porozmawiaj a wtedy będziesz wiedział czy coś do Ciebie jeszcze czuje