Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 46453836

Moje nieszczęsne imieniny

Polecane posty

Gość gość
o kontakty w rodzinie dbają kobiety, to one decydują kogo zapraszać i do kogo chodzić w gości. komu składać życzenia a komu nie mężczyźni z reguły nie pamiętają o tych wszystkich datach typu urodziny, imieniny, rocznice itp., a już na pewno o kimś dalszym niż żona miej więc pretensje do swoich bratowych o ten brak życzeń, gdyby one chciały pamiętać o Twoich imieninach, bracia składaliby Ci życzenia co roku

Gość gość46453838
Może masz rację... Ja bratowym składałam życzenia, nosiłam kwiaty, dawałam prezenty, także pod choinkę, czasem bez okazji, a one NIE !!! W takim razie muszę dać sobie spokoj i zacząć się szanować, to wtedy może inni też zaczną to robić :-) Koniec z prezentami i życzeniami. Rodziny się nie wybiera !!! Chciałam dobrze, ale widzę, że to nie ma sensu...

Gość gość
ja imienin nigdy nie obchodziłam, teraz je robię tylko ze względu na teściów. ja powiem jeszcze lepiej, parę dni temu miałam urodziny i jedna z moich sióstr nie raczyła do mnie zadzwonić z życzeniami, a zawsze się mądrzy jaka to ja jestem nie dobra i jak ja się oddalam od rodziny :o żenada ja zawsze dzwonię do sióstr i mamy z życzeniami urodzinowymi. a jak zapomnę jakimś cudem to dzwonię na drugi dzień i przepraszam chociaż.

Gość gość46453838
Czyli masz podobną sytuację i troszkę mnie rozumiesz :-) O mnie zawsze pamięta teściowa (chociaż mówią że teściowa to nie rodzina :-) ), rodzice, mąż i dzieci, a bracia z żonami już nie ... Nie mówiąc o tym, że nie zaproszą nawet na kawę. Czasami czuję się jak jedynaczka, ale dobrze, że mam swoją rodzinę i nie jestem sama :-)