Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalincia94

hej Kobietki

Polecane posty

Gość michalincia94

niedawno rozjaśniałam włosy u fryzjera z bardzo ciemnego brązu na blond, wyszłedł mi taki złoty brąz trochę wpsdający w rudy chciałabym mieć jednak taki jasny naturalny blond czy mogę sama sobie rozjaśnić włosy? czy wystarczy jak kupię farbę jaśniejszą i ona je weźmie czy znowu musze isc do fryzjerki? Doradźcie mi ;)

Gość michalincia94
tam miało być wyszedł mi taki złoty BLĄD

Gość gość
Dobra farba maleńka zrobi z Ciebię blond piękność :-)

Gość michalincia94
aha no ok dzięki za odpowiedz ;) a mam jeszcze takie pytanie, mam rozjaśnione włosy to w razie czego mogę mormalnie jej przyciemnic na jasnym brązem czy cos w tym stylu? czy bedę miala z tym problemy?

Gość michalincia94
o matko sory za błędy i brak składu w moich wypowiedziach... ;/ ;)

Gość gość
Jasne pokryjesz każdym kolorem.

Gość Betts
naturalny blond?? :o farbowany i jednocześnie naturalny??? :o może zdecyduj sie na coś, albo zacznij używać słów o właściwym znaczeniu, tępa sikso :o

Gość michalincia94
ale one sa takie trochę żółte, poza tym muszę robić jakąs pigmentację? ja sie na tym nie znam więc pytam ;)

Gość michalincia94
Betts... patrzę kulturka na najwyższym poziemie ;) zazdroszczę. chodziło mi że naturalny blad w sensie w takim odcieniu a nie jakis żółty czy zloty czy rudawy.. ;) widocznie niektórzy nie rozumieją paru rzeczy. cóż..

Gość michalincia94
blond*

Gość Betts
a jaki to jest "naturalny" kolor???:o chyba taki, jak ten który masz kiedy nie farbujesz, nie????? niezależnie od koloru......tępa strzało :o

Gość michalincia94
betts.. o matko nie obrażaj tylko może najpierw sprawdź odcienie farb jesli nie wierzysz że jest naturalny blond..wystarczy wujek google. hehehe tępa strzało? żalosne to jest.. ;) ale jeśli taki jest twój poziem, czyli zerowy to GRATULACJE. :* buziaczki hahaha... mądralińska, wszystkie rozumki pozjadala.. włośnie rozumki ;P

Gość gość
Wróć do fryzjera i profesjonalnie rozjaśnij włosy. Możesz niewiedzeć jakiej farby użył, z której firmy, itp . Robiąc sama,możesz wylądować z pomarańczowym kolorem na włosach, a jeżeli już miałaś blond, to możesz mieć zielone. Powodzenia.

Gość michalincia94
dzięki za radę ;) no właśnie sama nie wiem, bo na ciemno zawsze sobie sama farbowałam i było ok ale z blondem nie ma żartów. ;) a z drugiej strony trochę szkoda mi kasy na kolejne farbowanie.

Gość michalincia94
betts się skompromitowała i sobie poszła na szczęście.. ;) dzięki za wszystkie NORMALNE odpowiedzi i rady ;)