Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panterka999

seks z 45 cio letnim facetem

Polecane posty

Moje pytanie , które mnie zastanawia czy mężczyzna lat 45 uprawia seks? czy w tym wieku jest juz po.... Ja mam 30 lat i poznałam rozwodnika lat 45. zastanawiam sie jak jest w seksie z takim facetem.

Gość gość
on ma pewnie taki sam dylemat. Czy 30latka uprwia jeszcze sex :D

Gość gość
jesli nie ma problemu z potencja to mysle ze bedzie lepiej jak z mlodszym...

Gość gość
Hmmm ciezko powiedziec zalezy jak sie gosc prowadzil czy pil czy palil. No coz moj m przed 40 a juz ma problemy moze tez po prostu go nie podnicam z reszta on mnie tez. Za to uwazam ze inna babke to by bzyknal i pewnie by mu stanal.

Gość gość
Gdyby nie był sprawny i aktywny pewnie bys go nie poznała.facet w tym wieku raczej nie tylko o spacerze myśli.:-p Zresztą 45 lat to żaden starzec.

no wlasnie jakis dziwny jest , bo zbytnio o seksie i kobietach nie gada, tylko o kolegach i kolegach i kolegach.... I cos mi tu nie pasuje , albo ma juz problemy , albo nie wiem co myślec. Wstydliwy jest, niezbyt napalony, nie patrzy gdzie facet zwraca uwage.

Gość gość
moze brzydka jestes?

Gość gość
To moze nie jest toba zainteresowany jak facet napalony to od razu gadka szmatka , zaloty ,glupie docinki. Wiem po sobie , wiem kiedy facet na mnie leci i chce czegos wiecej niz tylko przyjazni.

Gość gość
mój kochanek ma 49 lat, ja 37 i mamy udany sex

Gość j z b
Ludziom trzeba pomagac To cie w koncu duzo nie kosztuje A nie wiadomo przeciez i le facet jeszcze pociagnie Koniecznie mu zaproponuj jutro mega z polykiem

Gość gościówa zadowolona
Ja 60 letnia kobietka, właśnie jestem po fajnej nocy ze swoim 62 letnim mężem. Niczego mu nie brakuje. 45 latki macie jeszcze wiele lat seksu przed sobą.

Gość gość
Spoko mysle do pieciu razy na noc powinien byc w stanie

ja ma 30 lat, jestem fajna laska, ona patrzy nam mnie ja na obraz. ale nic na TEN temat nie gada, pytalam czy po rozwodzie mial kogos, on mi na to , ze mial seks, ale tak od niechcenia to powiedział. krepuje sie mnie troche, nie chce zabardzo mowic nic na ten temat. Jakis zawstydzony, przestraszony,

Gość paulina jejj
przestraszony i zawstydzony bo pewnie juz ma problemy z potencja :( Facet normalny ktory chce wyrwac laseczke ;) to od razu daje czadu i podrywa itd :D

a może on ma kogos jeszcze ???? i stad te dziwne zachowanie??? jak myslicie??? moze poprostu chce byc w porzadku i nie robi sobie nadziei na seks bo wie , że nie wypada mu to???

Gość paulina jejj
z tego co puiszesz wynika, ze jednak jest tak jak ja napisalam. ja bym zaytala czy traktuje nasz zwiazek powaznie , bo tak to nie wiesz na czym stoisz. A tak na marginesie jestes rok mlodsza ode mnie to pwoiedz mi , na cholere ci facet 45 letni ktoremu na dodatek nie staje? :(

Gość aaagaaaa
Ten 45 -latek może Cię jeszcze zaskoczyć......

Gość gość
Pukam sie z 30 i powiem ze jest ok ;) mam po 40 nie wiem dlaczego nie szuka mlodszych a jest b atrakcyjna

ale wlasnie mnie cos nie chce zaskoczyc, ani nawet nie mysli na ten temat, boje sie ze jest cos z nim nie bardzo w p[orzadku

Nie wyobrażam sobie problemów z potencją w tym wieku. Gdybym to ja był tobą zainteresowany, to na pierwszym spotkaniu leżałabyś w*******a bez sił na więcej. Ale z facetami po czterdziestce bywa różnie.

Gość gość
Ja wolałbym ją najpierw zobaczyć, niestety nie staje mi k***s na widok każdej(pierwszej lepszej)c**y.

ale najpierw zanim do c**y dojdziemy to cos trzeba miec w sobie pociagajacego, to cos czego nie widac. On mnie z***biscie kreci i nie widzialam jego penisa, a mam czasem ochote poszarpac go ja jechowy klamke.

ale na randke bez majtek nie pojde!!!!! tak to w domu moge wyskoczyc, ale jak do restauracji zaprasza nie koniecznie . Tak mysle najpierw jakies proste sztuczki, pogłasaknie za uchem, po szyji czy jakies tam takie???

Gość mudyj
koronkowa bielizna tez jest wyzwaniem no bo po co dziewczyny ubieraja na spotkania ponczoszki i seksi bielizne