Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak chce aborcji

Polecane posty

Gość gość

Nie raz rozmawiamy z moim chlopakiem ktory ma lat 28 niedlugo o tym jakbym zaszla w ciaze i co bysmy zrobili. On powiedzial ze wiadomo ze bym musia zrobic aborcje bo nie chce teraz dziecka. Mieszkamy w Anglii i to jest legalne, tez jestem otwarta i nie jestem przeciw aborcji, ale przykro mi sie szczeze mowiac zrobilo jak mi to powiedzial. Jestem mlodsza od niego kilka lat i studiuje, ale oczekiwalam od doroslego faceta jak on uslyszec slow typu ''Kotku wychowamy dziecko razem,nie usuwaj'' Licze sie z nim, i nie sadze ze jestem gotowa na dziecko w moim wieku, dodal ze by mi pomogl jakbym chciala je urodzic (JAKBYM BYLA W CIAZY), ale on za kazdym razem mi mowi ze jakbym zaszla to musze usunac, bo za wczesnie na dziecko. Przykro mi jest dosc z tego powodu. W koncu ma prawie 30stke i faceci w jego wieku zazwyczaj marza o dziecku. :/

Gość gość
Co to za facet???Byłabym w stanie zrozumieć takie podejście ze strony chłopaka,który ma te 20 lat ale w tym wypadku brzmi to wyjątkowo słabo.Skoro nie potrafiłby wziąć odpowiedzialności za własne dziecko i otwarcie namawia Cię na aborcję to gratuluje mężczyzny,możesz czuć się przy nim bezpieczna...

Gość gość
Widzisz jaka odpowiedzialność na ciebie ciąży,a ty się z nim bzykasz.Zamknij piczkę dla niego i będziesz spokojna.

Gość gość
kopnij go w d**e ! prawdziwy facet nigdy by o tym nawet nie wspomniał

Gość gość
Dokładnie , pogoń gówniarza i znajdź sobie mężczyznę .

Gość gość
tylko ciekawe czy kiedykolwiek bedzie gotowy na dziecko. Ja tam bym nigdy nie posłuchała faceta gdyby mi tak powiedzial jak chce to niech wychowuje ze mna nie chce to niech spada i placi alimenty. A jesli okazalo by sie ze wlasnie to dziecko bedzie twoim jedynym i najwiekszym szczesciem ? facet nie ten to bedzie inny a dziecko jest twoje i jest czescia ciebie. Wspołczuje takiego chlopaka