Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość appp

Czy to jakas choroba

Polecane posty

Gość appp

appp Cześć. W okolicach dni płodnych pojawił się u mnie dziwny (palący) ból podbrzusza i jego pulsowanie, pochwy, jajników, uczucie ciągnięcia w pachwinach. Trwało to aż do pojawienia się miesiączki w trakcie ktorej bol ustąpił. Teraz po okresie boli ponownie tylko, że ból jest raczej kujący, czasami ostry. Wystepuje w okolicach jajników, pochwy no i pachwin. Rozlewa się też na okolice krzyża. Przeszukiwalam już fora i inne strony internetowe jednakże każdy przedstawiał nieco inne objawy. Niepokoję się. Czy problem może dotyczyć innych niż kobiecych narządów?

Gość gość
nikt nie mial podobnie?

Gość gość
Zapytaj ginekologa. Zapytaj u źródła.

Gość gość
a co jesli to nie jest problem zwiazany z narzadami kobiecymi? moze to pęcherz/cewka moczowa? Dlatego pytam czy moze ktoś miał podobnie,bo szczerze to nie mam zbyt wiele czasu zeby biegac po lekarzach.

Gość gość
no, ale chyba nie bede miala wyjscia

Gość gość
Wydaje mi się że to raczej pęcherz, w tej chwili mam coś podobnego. Tępy ból podbrzusza promieniujący na jajnik przez 3 dni, a dzisiaj nad ranem był już ból wskazujący na pęcherz. Po godzinie poczułam jajnik, a po następnej pół godzinie poszło na nerkę po tej samej stronie. Ogólnie to mam pierwszy raz zapalenie pęcherza z takimi objawami. Owszem bolały nerki, ale dwie i bardziej kłuło.

Gość gość
ale czy to moglo trwac az tak dlugo? wlasciwie to juz od miesiaca?