Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on tak robi

DLACZEGO on tak postepuje

Polecane posty

Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas ,rozstawalismy pozniej znow powroty...Jeden drugiemu nie popusci ,obydwoje uparci... Az pewnego raz zdenerwowal sie to co mi powiedzial tez mnie wkurzylo... Tez sie zaparlam i cisza zadno sie nie odzywa ...cisza juz dlugi czas znacznie dluzszy niz poprzednie cisze... Mowil ze tak mnie bardzo lubi ,ze chcialby ze mna cos wiecej ,ale ja nie jestem jeszcze gotowa,czasami jak nie bylo po jego mysli nie zgadzalam sie na cos ,robilam cos innego to krzyczal wykrzykiwal do mnie "NIENAWIDZE CIE".. ,dlaczego chocby nie zadzwoni nie zapyta ,co slychac u mnie,nie chodzi mi o to zeby sie umowic z nim ,ale zeby chociaz zadzwonil zapytal jak u mnie...mowil ze takk bardzo mnie lubi ...to dlaczego teraz nawet nie zadzwoni chocby z zapytaniem czy u mnie wszystko ok ?? dlaczego ?

Czy ktos mi odpowie ,prosilabym o powazne ,na temat odpowiedzi

Gość gość
olej go, bierze cie na cierpliwosc I sprawdza, daj spokoj...szkoda dla takiego czasu ktory wywrzeszczy ci ze cie nienawidzi a potem sie nie odzywa

Gość gość
Chodź do mnie zakompleksiena kolezanko , zapalimy troszkę trawki , napijemy się piwa , zjemy zapiekanki i zrobię ci masaż stóp tak jak obiecałem

Gość gość
pomysl-robisz cos co jemu nie na reke a on wrzeszczy ze cie nienawidzi za to..... co za pieprzony egoista robilabym mu na zlosc nie po mysli az by sie ode mnie do konca odczepil facet ma ci dawac swobode we wszystkim co robisz albo nie bedziesz szczesliwa

myslisz ze bierze na cierpliwosc sprawdza mnie czy ustapie?

Jaki ty romantyczny kolego chyba czytasz mi w myślach mówiąc o masażu stóp , ahhh rzuce każdego dla ciebie romeo

prosilabym o odpowiedzi na temat ,powaznie .

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
? tu nie ma powaznych ludzi,obiektywnych co doradza niestety,same tylko glupawki ,zlosliwe..

Gość gość
mysle ze tak, mysle ze nie powinnas sobie nim zawracac glowy bo nie jest tego wogole wart

ok ,ale zastanawia mnie caly czas dlaczego tak robi ,ze nawet na chwilke nie zaczwoni chocby zapytac co slychca i to wszytsko..to mnie wlasnie zastanawia

Gość mam podobnie jak
z facetem , mialam.. wiecznie rozstania i powroty ,mamy takie same charaktery i ciezko dojsc do ladu... ile sie nasluchalam przykrych slow z jego strony , on z mojej tez,mowi ze kocha ale z szacunkiem to u niego nie bardzo.. sama nie wiem , chcialam go zostawic ale jakos nie potrafie ; :(

Gość ej ty wyzejjjjjjjjjjjj
ej ty wyzej babko ,przezciez autorka ma innna sytuacje!!! ONA teraz rozstala sie nie odzywa dlugi czas z tamtym gosciem!!!! ANI JEDNO ANI DRUGIE SIE NIE ODZYWA!!!! a autorka zastanaiwa sie dlaczego on tak postepuje ze nawet chocby nie zadzwoni z zapytaniem co slychac tylko o to jej chodzi

Gość dlaczego o tak robi
da mi ktos konkretna wlasciwa odpowiedz?

Gość cipkarozklapiocha
on ma cie w d***e. mowie ci to z doświadczenia bo tez tak miałam tyle ze u mnie to był juz powazny związek. raz sie pokłocilismy i tez tak sie zachowywał... spotkalismy sie po miesiacu mowił ze nie moze ze mna wytrzymac itp... ale dał mi szansę, bo go wręcz błagałam.. jesli kochasz go na zabój to mozesz upokorzyc sie tak jak ja...

Gość dlaczego o tak robi
ale ja go nigdy nie blagalam,nie prosilam o nic .. i spotykamy sie juz pare lat WIEC ZAPOMNIAL? po paru latach znajomosci ?? jaka jest przyczyna ze nawet nie zadzwoni z pytaniem jak sie mam ,a niby byl dobry wrazliwym czlowiekiem ??

Gość cipkarozklapiocha
no przecież ci mowie ze ma cie w d***e. faceci tacy są mówię serio. mo tez był cudowny zanim sie pokłocilismy. obudź sie dziiewuchho i przejrzyj na oczy

Gość a moze to specjalnie robi
a moze on to specjalnie tak robie chce sprawdzic na ile ty wytrzymasz ??

to moze Jakis pan mezczyzna sie wypowie z jego punktu widzenia dlaczego?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tutaj nie ma prawdziwych mezczyzn