Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisobiehm

taniec zdrada

Polecane posty

Gość takisobiehm

witam, jestem ze swoja dziewczyna 2 miechy. mieszkamy razem. znam ja nieco dluzej ale mniejsza z tym. na imprezie wsrod jej znajomcych w pewnym momencie oderwala sie ode mnie i poszła tanczyc z kolega... ja tanczylem w tym czasie z kolezanka. po minucie spogladnalem na nich i co widze.... ona tanczy z nim erotycznie... merda tylkiem na jego kroczu schodzac w dol i do gory... odwracaja sie i wykonuja to samo ruchy takie jak w stosunku... szepce mu do ucha... ocieraja sie o siebie przez cale 10 minut z jej inicjatywy. powiedzialem ze wychodze-wybiegla za mna. przepraszala prosila o wybaczenie . jednak ja tak na prawde ja poznaje w roznych sytuacjach a ona zachowala sie na 2 imprezie integracyjnej z jej grupa w taki sposob. nie ograniczam jej nie mowie gdzie ma isc. robi tak w ogole co chce przestrzegajac zasad. po raz pierwszy cos sie takiego przydarzylo.... wybaczylibyscie gdyby wasza polowka zrobila to wsrod znajomych wsrod ciebie? tanczyla w sposob jak k***a ? doslownie przez 10 minut ciagle robiac to samo. swieze to nie bylem nigdy w takiej sytuacji. co byscie zrobili teraz na moim miejscu?

Gość kobietakot
No wygląda nieciekawie. Pytanie dlaczego tak tańczyła.Czy żeby wzbudzić w Tobie podniecenie? Niektórych facetów podnieca myśl o tym że jego kobieta mogłaby to robić innym a on by na to patrzył. Może za dużo wypiła i się po prostu zapomniała a może miała ochotę na tego faceta.Kurcze odpowiedzi jest wiele ale Ty jeden ją znasz..

Gość Olka99
Ja majac chlopaka kiedys tez tak zrobilam na jego oczach, tanczylam z kolegą schodzac z nim w dol i wgl,a wcale mi sie nie pdoobal ,ale wiesz dlaczego tak zrobilam ? chcialam wzbudzic zazdrosc w moim chlopaku,bo on nigdy o mnie zazdrosny nie byl ! i chcialam zobaczyc czy go to ruszy, no i ruszyło :P