Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria722

nowa pralka

Polecane posty

Gość maria722

Jaką pralkę polecacie? Najlepiej taka która wytrzymałaby dłużej niż tylko 5 lat ;/

Gość gość
teraz już takich nie robią, 5 lat i następna

Gość gość
Polecam pralkę Waschbrett ( przetłumacz sobie z niemieckiego )

Gość gość
ja mam 7 lat indesit i nic się z nią nie dzieje

Gość prawictwo pospolite125
bosch podobno robi dobre pralki ( chociaz tutaj nie jestem pewien bo nigdy nie miałem) , ale słabe wiertarki .. miałem wiertarke boscha i po 2 latach sie rozleciała - makita robi najlepsze wiertarki A co do pralek słyszałem ze LG są niezłe ,

A jezeli pytasz o to jaką pralke mam to odpowiedz brzmi Samsung Ale nie wypowiadam sie na temat czy jest dobra dlatego , ze kupiłem ją 7 miesięcy temu wiec w tym czasie nie mogło sie nic popsuć... Jak do tej pory działa normalnie bez zarzutu . Ale kilka miesięcy to jednak za mało żeby ci ją polecić czy odradzić. Zobaczymy jak bedzie sie spisywała przez kolejne 4 lata..

jeżeli chodzi o polecane kuchenki , to amica jest niezła 10 lat- zero napraw.. Tylko że ja mam kuchenkę elektryczną amici a nie na gaz Natomiast zdecydowanie odradzam pralki amica - to nie są dobre produkty . Bo miałem i wiem ze to badziew.

Ja od 4 lat jestem posiadaczką pralki LG (http://www.niezawodnepralki.pl/) Nie żałuję swojego wyboru - pralka jako pierwsza ze wszystkich moich dotychczasowych pralek nie skacze po całej łazience, ładnie i cicho pierze i jest póki co bezawaryjna. :)