Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Agrest

Seks u 40 latka

Polecane posty

Gość Aga Agrest

Panowie jak często się kochacie lub byście chcieli mając 40 lat lub więcej?

Gość gość
Wystarczająco często a tobie dziecko po co te dane ?

Gość Aga Agrest
Po 1-to żadna odpowiedz Po 2-chcialabym być dzieckiem choć przez jeden dzień Po 3-ciekawi mnie ten temat bo mam w domu takiego kochanego czterdziestolatka

Gość gość
No to ja mam sporo po 50 a kochamy się z żoną kiedy mamy ochotę .

Gość Aga Agrest
"kochamy się z żoną kiedy mamy ochotę " Ochotę można mieć 1 dziennie 1 na tydzień lub 1 na 6 miesięcy. Mogę prosić o jakieś liczby i jakość tych zbliżeń?

Gość gość
Różnie czasem kilka dni pod rząd a potem np tydzień przerwy .Nie ma reguły . Trochę łatwiej popęd pohamować kiedy żonę boli głowa .

Niedługo mi stuknie więc chyba mogę napisać, co? Nie ma już tego napięcia że trzeba. Na spokojnie można się rozkoszować kobietą. Nic nie jest dla ciebie już takie nowe i zaczyna się zabawa w szczegóły. Widzisz że ma bułeczkę, motylka. Widzisz jak reaguje, jak ją dotykasz... Widzisz wszystko a brakuje ci tej młodzieńczej namiętności. Odchodzisz jakby nic się nie stało a czujesz się zmęczony. :( ... Tak to wyglada z mojego punktu widzenia. :)

Gość Aga Agrest
Nowy w mieście -ładnie to ująłeś. ja mam 35 lat i czasem mi się wydaje ze chciałabym się kochać częściej lub bardziej namiętniej niż on

Gość gość
U nas to jest tak, że kochamy się różnie tak jak wcześniej ktoś pisał, czsami codziennie, czasami raz na tydzień - nie ma reguły. Z perspektywy czasu widzę że teraz może dużo dłużej niż kilka lat temu. Kochamy się też bardzo różnie czasem jest to szybki numerek, czasami długi spokojny seks, czasem takie porządne rżnięcie. Zależy na co mamy ochotę. Nie ma chyba reguły na to jak to wygląda w danym wieku

Gość ma4
45 lat seks codziennie mogę sie kochać jesli jest odpowiednia kobieta, długo i wiele razy

Gość mudyj
o tak o tak ja tez i to co dziennie