Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Dżej

TOTALNA DEMORALIZACJA

Polecane posty

Gość Anna Dżej

Drogie Panie, przeglądając tematy na forum i Wasze wypowiedzi przyszło mi dziś coś do głowy. 5 miesięcy temu urodziłam syna i jakby kiedyś zakochał się w dziewczynie Wam podobnej, to chyba popełniłabym samobójstwo. Swoje słowa oczywiście kieruje nie do wszystkich, jedynie do tych przedstawicielek, które sprawiają, że nasza płeć, jest naprawdę tą słabszą. Jak można zajmować się w życiu jedynie tym, żeby: - upolować faceta, - namówić faceta do oświadczyn, - namówić faceta do ślubu, - namówić faceta do wydania 3 tys. na kiecke, bo "w szmacie nie pójde", - namówić faceta na dziecko, mimo, że on nie chce, bo ja chce i koniec, - nastawić faceta przeciwko jego mamie, bo jest suką i jej nie lubię, - wyprawić wiejskie wesele, na zasadzie zastaw się, a postaw się, a potem komentować na forum kto ile dał, że za mało i nie ważne jest wcale spędzenie tego dnia z przyjaciółmi, jak nie mają kasy to "niech siedzą na d***e w domu, a nie czyhają na darmowego kotleta (!!!), - awanturować się o wyprawkę, jak szwagierka/bratowa nie da - jest skąpą suką, jak da - nie chce, bo jest brzydka, jak chce ode mnie - nie dam, niech sobie kupi, jak nie chce - obraże się, niewdzięczna d****a, Nie mówię już o wzajemnym obrzucaniu się błotem o bzdury, wyszydzaniem, braku kultury i totalnym nieliczeniem się z uczuciami innych. Jesteście dramatycznie puste, nie macie żadnych problemów w życiu, jesteście wredne, zazdrosne i głupie. Manipulantki, materialistki i głupie p***y, które nic nie wiedzą o partnerstwie i miłości. Albo jesteście wszystkie ze wsi, bo takie zachowanie nie ma nic wspólnego z dzisiejszym światem i normalnymi ludźmi, albo ja po prostu mam szczęście i nie znam wielu takich osób. Zastanówcie się jak wygląda nasza płeć w oczach mężczyzn. Nie dziwię się, że mają nas za nic, to Wy jesteście winne wszystkim etykietkom, które nam przyczepiają. Ogarnijcie się idiotki, zastanówcie 5 razy, jak o Was świadczy to co piszecie na publicznym forum, wyobraźcie sobie, że nie jesteście anonimowe. Składam najszczersze wyrazy współczucia Waszym mężom, chłopakom, narzeczonym, rodzinom, dzieciom i przyjaciołom, a Wam życzę luzu, a nie ciągłego bólu d**y. Anna Dżej

Gość misterrrrrr
głos rozsądku ;)

Gość gość
przecież kobieta ze wsi lepsza jest na żonę ;d

Gość gość
takas oswiecona a ludzi ze wsi obrazasz :) powiem ci cos w sekrecie ;) najgorszy moloch zyje w duzych miastach niestety to stamtad te puste dramatycznie panny jak to okreslilas to tam szerzy sie najgorsza demoralizacja !

Gość gość
Dokładnie, sam mieszkam na wsi i tutaj jest kultura i bardzo dobrzy ludzie. Mam masę znajomych z miasta i to największe "wieśniactwo" właśnie, największy motłoch.

Gość gość
na pewno twoj syn trafi na taką ktora nie bedzie lubiła wrednej tesciowej :)

Gość gość
Pisze się "mimo że", tam nie ma przecinka nieuku, wracaj do szkoły. Poza tym przepraszam bardzo ale jak można namówić faceta na dziecko? Jak facet się pieprzy to niestety ale musi liczyć się z ciążę. Nie chce dziecka, niech nie wkłada... proste.

Gość gość
jedyna madra jest od goscia z godziny 13.36 choc autorka ma troche racji tyle ze z jednej strony zwraca uwage na problem a z drugiej obraza niczemu nie winnych ludzi :) troche to nie teges ...

bo te opisane przez autorke, to zwykle tępe szmaty sa, które w zyciu nic nie osiagnely i jedyne co maja do zaoferowania, to wygląd wiec szybko, panicznie szukają frajera, na którym się uwiesza i będzie je utrzymywal. po prostu szpary bez ambicji, bo tego się nawet kobietami nazwac nie da. dziekuje za uwagę :)

Gość gość
Czytając, w pierwszej chwili pomyślałam, że w końcu ktoś słusznie wytknie to co mnie również przeraża. Twoje poglądy, autorko, pokrywają się z moimi, ale... Ale do pewnego momentu. Jak można obrażać ludzi ze wsi? Jestem nauczycielką, uczyłam w mieście, teraz uczę na wsi. Dodam, że w gimnazjum. Co zauważyłam? Młodzież w gimnazjach miejskich jest już o krok od poprawczaka. Większość lasek to "tępe szczały", po które kolesie podjeżdżają pod szkolę. Jadą na zakupy, potem trzeba się odwdzięczyć, ale lans na drugi dzień w szkole będzie. Bo koleś, bo nowe ciuchy, tel.... a na wsi? na wsi pracując prawie odpoczywam :P. nie mówię, że nie ma patologii- jest, ale na tyle nieznaczna i bardziej ze strony chłopaków, że nie ma co opisywać. Tak więc, zanim kogoś obrazisz, to przemyśl, czy słusznie!

Gość gość
otoz to! pani powyzej :)

Gość Anna Dżej
O zgrozo, macie rację! Przepraszam serdecznie i szczerze wszystkich mieszkańców wsi i tych co poczuli się dotknięci moją wypowiedzią. Pisałam na szybko i absolutnie nagannie dobrałam słowa, bez zastanowienia. Nie chodzi mi o mieszkanki wsi, raczej o pewien stan umysłu zwany wieśniactwem, buractwem, a wyraziłam się kolokwialnie i biję się w pierś.

Gość gość
No właśnie jak czytam ,to każdy coś burknie i każdy ma coś za złe do drugiego ,wyluzujcie ,świat jest zły ,i nic się na razie z tym nie da zrobić ,lepiej zająć się sobą i pomyśleć jaki ja ,jaka ja jestem ,o i na przykład zastanowić się nad tym czy przypadkiem ja sam nie popełniam głupot albo czy jedząc mięso jestem uczciwy ,uczciwa ,BO każdy chce żyć !!!!!!!!!!

Gość Anna Dżej
Gość 13:42 Nie będę wredną teściową o ile moja synowa nie będzie takim śmierdzącym pustakiem. Gość 13:44 Odezwała się chyba przedstawicielka opisanych przeze mnie dziewcząt;) Nie masz pojęcia kim jestem, a nazywasz mnie nieukiem z powodu jednego błędu interpunkcyjnego, a w kolejnych dwóch zdaniach sama nie stawiasz przecinka przed "ale". Co do faceta i dziecka, natrafiłam na forum parę wypowiedzi dziewuch, które chciały przechwycić prezerwatywę po stosunku żeby się zapłodnić. No i nie zgadzam się, że taki facet musi się liczyć z ciążą.

Gość gość
kiedys było bez stresowe wychowanie i teraz poszli dalej poczytajcie posłuchajcie o gender sex w przedszkolu kącik masturbacji w przedszkolu Warto wiedzieć, że pomysł WHO, by wszystkie dzieci traktować jako opętanych seksem wieku 6 lat, że antykoncepcja jest doskonałym wyborem dla ludzi, którzy chcą współżyć seksualnie, ale nie chcą mieć dzieci

Gość gość
mylisz się i to całkowicie nie nastąpiła demoralizacja a postęp w środkach łączności, można wypowiadać się ANONIMOWO jeszcze kilkanaście lat temu seks z dwunastolatką nie był czymś zdrożnym, nie obyczajne było mówić o seksie a patologie były traktowane jak norma. Teraz można i są ścigane, nie przez prawo a ludzi. Teraz możesz być wyuzdany i ludzie mogą myśleć o tym co chcą.

Gość gość
A bycie ze wsi,jest czymś nagannym?

Gość walentyna tiereszkowa
brawo, w końcu ktoś to powiedział głośno jaka mielizna jest teraz w głowach.

Gość gość
Przyznaje się do błędu-nie czytam ze zrozumieniem.

Gość gość
Najgorsze oprócz łapania na dziecko,jest wmawianie ojcostwa.Po prostu nóż się w kieszeni otwiera.

Gość walentyna tiereszkowa
na przykład jest tu taki temat. laska się dowiedziała że jej mąz ma syna 8 lat, a oni razem sa dopiero od 6. On o tym dopiero sie dowiedział a ona go spakowała i strzeliła focha. no masakra :(

Gość gość
A czy wspaniała pani moralizatorka nie wpadła przypadkiem na pomysł , że młodzież jest taka jak ją wychowaliśmy ?

Gość gość
Tez przeraża mnie pustota niektórych kobiet które inwestują tylko w wygląd i wiedzą że to przemija , wiec w wieku około lat 30 wypłakują się na forum że boją się być starą panną !? jedno że śmieszy mnie określenie owa stara panna a drugie , że takie osoby są po prostu głupie ... skoro to ich największy problem życiowy A już nastolatki gimnazjalne to dno totalne zachowują się i wyglądają niczym prostytutki , żadnych zainteresowań nie mają .. tylko lans w głowie i dawanie tyłka pustakom którzy im coś kupią itp... To straszne autorka ma rację ... Czytając to forum czasem ma się wrażenie że ludzie mają problemy tylko takie że jest niezamężna ma mały biust szuka samca rozpłodowego itp..... Oczywiście mężczyzn głupich i bezwartościowych też nie brakuje , bo jednak dużą cześć z nich patrzy żeby zaliczyć kolejną pustą dziewczynę a skoro mają na to przyzwolenie to tak właśnie robią ..... Współczuję nauczycielom , którzy muszą się w szkołach nauczać takie debilstwo !

Gość gość
No z tą wsią to pojechałaś. A Ty chociaż znasz kogoś ze wsi? Najprzyzwoitsi ludzie jakich w życiu poznałam, pochodzili właśnie ze wsi.

Gość Anna Dżej
Wspaniała pani moralizatorka jeszcze nikogo nie wychowała, a już na pewno nie młodzież, bo sama dopiero co przestała należeć do młodzieży. Już nie mówiąc o tym, że nie o młodzieży mowa, tylko o przedziale wiekowym 22-32 lata.

Gość gość
gość z 11.03: Autorka tłumaczyła przecież w dalszych wpisach,że nie chodzi o mieszkańców wsi.