Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak sie wyrobiły chustki z Rassmanna

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam kilak tygodni temu, że wyszła nowa seria. Kupiłam najpierw niebieskie i były sporo wilgotniejsze niż dawniej, a wczoraj kupiłam turkusowe i wydają się jeszcze wilgotniejsze. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona, bo kiedyś ich jedyną wadą było właśnie to że były okropnie suche i przez to je odstawiłam na kilka lat, ale teraz chyba będziemy częściej kupować.

Gość gość
Dlaczego straszne? Właśnie, że fajnie.

Gość gość
ja wlasnie tez zauwazylam

Gość gość
Też zauważyłam, a używał ktoś z was może żółtych, tych tłustych z olejkiem?

Gość gość
Chustki do pupy! Przecież nie do nosa? To jest temat Ciąża, poród, macierzyństwo. Jakaś mało inteligentna jesteś.

Gość gość
że o ciąży to sie gada o czyichś d****h i to jest niby inteligentny temat?:O

Gość gość
O dziecięcych pupach jak najbardziej! Ty pewnie masz wzorową frekwencję na wszystkich nie związanych w tematem, których tu pełno (o zdradach, seksie, mężach, oszczędzaniu, kredytach, obgadywaniu znajomych, przechwalaniu się swoimi butami, perfumami i innymi lipami), skoro tak ci przeszkadza temat o chustkach niemowlęcych. :o

Gość Lopis
Chustki turkusowe sa do mycia cialka i twarzy. Rozowe i niebieskie sa chustkami do pupy.

Gość gość
Turkusowe są do całego ciała, więc do pupy jak najbardziej też. Co ty bredzisz. Prawie niczym się nie różnią od niebieskich poza strukturą (są tłoczone) i deczko składem, ale pachną identycznie jak dla mnie.

Gość gość
Patrze teraz na te turkusowe, ja tez tylko twarz przecieram dziecku albo dlonie po jedzeniu , a tamte zwykle sie faktycznie do buzi kompletnie nie nadaja (rozowe i niebieskie).

Gość gość
To przetrzyj oczy, bo są identyczne. Różnią się tylko tym, że 3 pozostałe (niebieskie, żółte i różowe) są gładkie, a turkusowe są wytłaczane. A nasączone są tym samym roztworem co niebieskie.

Gość gość
I niebieskimi i różowymi można jak najbardziej wytrzeć buzię, ręce i cokolwiek. Tylko żółtymi nie idzie tego zrobić, bo są nawilżane oliwką i przez to tłuste.

Gość gość
Czytam te wasza dyskusje i az poszlam sprawdzic: ja mama w domu te niebieskie: sa wytlaczane. Chustki 30sztu. Mam na spacery.

Gość gość
Turkusowe są całe wytłaczane w kropki/groszki, a niebieskie są gładkie.

Gość gość
A w ogóle są jeszcze zielone nagietkowe, ale nie pamiętam, czy wyszły w tej nowej serii, bo nie zwróciłam uwagi.