Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po przyjezdzie Rumunow i Bulgarow Wielka Brytania zejdzie na samo dno

Polecane posty

Gość gość
Kazdy moze sprzatac, kazdy sprzata u siebie w domu, nie jest to zadna filozofia, nie trzeba konczyc zadnych studiow, nie trzeba miec kwalifikacji, wiec za co niby pracodawca ma dobrze placic? Do takich prac latwo znalezc pracownika, bo jest to prosta praca i nie trzeba byc geniuszem zeby ja wykonywac. Dlatego nigdy w zadnym kraju sprzataczka nie bedzie dobrze zarabiac. Placi sie porzadnie ludziom, ktorzy sa niezastapieni, na ktorych miejsce trudno znalezc dobrego fachowca, ktorzy sa niezbedni dla biznesu.Spzrataczka sprzata takie biuro, zeby osoby, ktore tam pracuja nie musialy sie odrywac od wazniejszej pracy. Ale gdyby zabraklo sprzataczki to sama moglabym sobie posprzatac biurko, co za problem.

Gość gość
ja sprzatam 12e maz analityk finansowy/16e?? taka roznica?

Gość gość
Jezeli ktos naprawde placi ci 12 euro za godzine za sprzatanie, to musi byc glupi, bo moze znalezc ludzi pracujacych za polowe tego.

Gość gość
na szczescie tu gdzie mieszkam to normalna stawka

Gość gość
@17:54 a takim jak Ty nie dadza nawet £1/h!

Gość facet na motorze
Wszytko zalezy jak sie kto ustawi. i co komu pasuje. ja sie do sprzatania nie nadaje, wole prace umyslowe, w tym jestem dobry, i mma odekwatnie placone do odpowiedzilanosci. 500 f dziennie. Mi wystarczy.

Gość gość
500 f dziennie ahahaha a to Cie fantazja poniosla, jak to dobrze, ze mozna marzyc...

Gość gość
mnie tam nikt nie zagrozi

Gość gość
Nie badz taki pewien... W zyciu nic pewne nie jest.

Gość gość
jak ktoś chce wspierać nasz rodzimy biznes to polecam szukać firm w aplikacji pf.pl. ja jako właścicielka firmy sprzątającej się tam reklamuję i sporo osób mnie znajduje tam z tego co mi wiadomo. przede wszystkim, jeżeli ktoś się reklamuje w tego typu bazie to musi być legalną firmą, zatrudniającą pracowników legalnie. więc odsetek sąsiadów zza wschodniej miedzy jest znikomy.