Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zażenowany1

Problem z dziewczyną

Polecane posty

WItam. Jestem od dwóch lat z dziewczyną , wszystko byłoby cudownie gdyby nie jeden mały problem. Jej były chłopak. Była z nim 3 miesiące i nadal za nim tęskni, gość traktował ją bardzo źle olewał , wyśmiewał co chwila drwił z niej . Problem tkwi w tym , że nie wiem co o tym myśleć , dwa lata staram się by było jej jak najlepiej Kocham ją i Ona mnie, Jesteśmy wobec siebie lojalni i wierni , a mimo to nadal trochę tęskni za gościem który ją tak traktował . Dodam , że była ona przez niego bardzo zniszczona psychicznie i zajeło mi wiele czasu by to naprawić np zaczęła znowu wierzyć w siebie , etc. Ona nadal ma nim kontakt ale tylko na fb. Powiedzcie mi proszę co mam zrobić ?

Gość gość
1. skąd wiesz że tęskni. 2. jeśli tęskni za nim to nie kocha Ciebie

Gość gość
ma cie w d***e gosciu i proponuje ja zostawic nim bedzie za pozno nie podobasz sie jej sie z wygladu badz charakteru moze miekim facetem jestes a ona teskni za brutalem prymitywnym samcem!

Gość gość
"tylko na fb"- tylko?? Dziewczyna wcale z takim typem nie powinna mieć do czynienia. Może ma syndrom sztokholmski? Albo idealizuje sobie przeszłość. Przeszkadza Ci to że utrzymuje z nim kontakty?

Wiem bo mi powiedziała. Sęk w tym że ona mówi mi że jestem tym jedynym , twierdzi że Kocha tylko mnie . Tak fakt , raz na jakiś czas zachowam się no niestosownie , ale nie potrafię być takim s*********m pt. Ty szmato chodź tu ,ewentualnie notorycznie ją olewać mieć w d***e itp. Nauczyłem się szanować kobiety, wręcz jak jestem świadkiem takiego zachowania to kończy się to jakąś awanturą. Zawsze myślałem że dzięki takiemu zachowaniu tj. szanowaniu etc zyskam wiele .

Tak tylko na fb. Dodam że jest on w Anglii teraz na stałe , ale mimo to bardzo mnie to denerwuje że z nim pisze , że ma z kimś takim jaki kolwiek kontakt , a nie chce jej zabraniać zamykać w klatce czy coś

Gość gość
a ja zabroniłam swojemu. I sama też nie mam kontaktu z moimi ex. I sorry, jak ona Ci wprost mówi, że tęskni za byłym, to po co z nią jesteś? Wg mnie to jednoznaczne stwierdzenie

Gość betonmen
Powinna dostać po pysku za to to zaraz by się oduczyła, ja dla swojej też byłem bardzo miły i w ogóle i tylko problemy przez to miałem ale pewnego razu miarka się przebrała dostała parę razy po pysku z otwartej i się znacznie lepsza zrobiła i na twoim miejscu powiedział bym jej że jak jeszcze raz do niego napisze to dostanie po pysku 🖐️