Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 17 lat, miesiaczkuje od 5 lat, moje miesiaczki nie zawsze sa regularne. Mialam tak jakos przez ostatni rok lub wiecej, ze na zmiane mialam bardzo skapa miesiaczke, pozniej obfita, pozniej skapa itd. Teraz okres mi sie spoznia juz 2 tydzien. W dodatku wystapily takie objawy jak bol piersi, co mi sie wczesniej nigdy nie zdarzalo. Poza tym mam wrazenie ze mnie kreci w miesniach, kosciach - nie jestem dokladnie w stanie stwierdzic gdzie. Dzisiaj od rana odnosze wrazenie ze mam nabrzmialy lewy jajowod - wyczuwam to jak leze na plecach i dotykam. I on mnie tak troche kluje czasami. Dodam, ze z nikim nie wspolzylam, ale masturbowalam sie. Czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze masturbujac sie przedmiotem na ktorym nie wiem czy znajdowaly sie plemniki? Od czego moze zalezec spoznianie sie okresu? Prosze o porady.

Gość xsiuncFee
widać wyraźnie, że religia w szkole jest zbędna a biologia konieczna

Gość gość
To dlaczego spoznia mi sie okres?

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże?

Gość gość
mysle, ze jesteś w ciąży , na tym przedmiocie na pewno były plemniki. Przykro mi :(

Gość gość
proszę niech się ktoś poważnie wypowie bo się martwię :(

Gość gość
czy ktoś może wypowiedzieć się na poważnie? :(

Gość gość
najlepszym wyjściem będzie wizyta u ginekologa , bo to może być np. torbiel na jajniku

Gość gość
to czym ty się masturbowałaś skoro nie wiesz czy były tam plemniki? Fiuta komuś odciełaś czy co? :D

Gość gość
no nie było na tym widocznej zaschniętej spermy ale wlasnie boje się ze były tam jakies plemniki :(

Gość gość
a u ginekologa jeszcze nigdy nie bylam i nie chce isc jeszcze. może dopiero za kilka miesięcy jak już będę miała 18 lat

Gość gość
ale dziekuje za odpowiedzi, troszkę się uspokoiłam :) czytałam o objawach torbiela i mam niektóre z objawow :(