Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię zaufać

Polecane posty

Gość gość

mojemu facetowi. Wciąż wydaje mi się że mnie zdradza. Każdy sms jest zagrożeniem. Nie mogę tak dalej żyć. Męczy mnie to bardzo. Staram się go nie sprawdzać ale nie zawsze mi to wychodzi:(

Gość gość
ostrzegam mam toa samo i rozbiłem prawie swój związek

Gość gość
zastanów się czy macsz powód do myślenia w ten sposób

Gość gość
nie mam. Raczej nie. Nie pilnuje telefonu po pracy przyjeżdża do domu prosto i owszem czasem ktoś do niego napisze. Kobieta ale są to niewinne rozmowy. Mimo to nie potrafię....

Gość gość
do mojej żony kiedyś przysłał smsa jej kolega z kursu rzyczenia świąteczne i podpisał się rzyczę ci ja . myślałem że zwarióję , po dwóch latach kiedy prawie straciłem zarost i włosy na głowie stwierdziłem że nie warto było doszukiwać się zdrady , moja żona jest mi wierna jak ja jej , jestem o tym przekonany, ale tyle ile straciłem zdrowia wiem tylko ja i moi najbliżśi z otoczenia , dziewczyno nie warto czasami , gdyby mnie nawet zdradziła pewnie bym jiej wybaczył bo przedewszystkim kocham ją bardzo a po drogie jest wspaniałym mądrym człowiekiem .

Gość gość
a ile jesteście w związku i czy spełniasz jego preferęcie bo to ważne

Gość gość
ja wiem że on ma koleżankę taką którą zna od lat i czasem do niego napisze. Wiem że ma znajomych i czasem piszą ze sobą. Nie są to częste wiadomości ale gdy już są to ja doszukuje się w tym że to jakaś kochanka. Owszem mogę to sprawdzić i czasem przyznaję robię to mimo wszystko nie można sprawdzić wszystkiego.

Gość gość
3 lata. On mówi że spełniam, no ale czy mówi prawdę tego nie wiem

Gość gość
staram się go zadowolić i w życiu codziennym i w seksie. On mnie zresztą też

Gość gość
to jesteś fantastyczną kobietą i takich się nie zdradz , zdradzane są zołzy i księżniczki a nie normalnie zdrowo myślące kobiety

Gość gość
tylko że ja nie jestem też święta. Zdarza mi się marudzić, czy rozleniwić. A i nie wiem czy ja go zadowalam tak jak on by tego chciał. Robię co mogę. On jest rozwodnikiem którego żona zdradziła.

Gość gość
ja jestem 12 lat ze swoją żoną i dziś po tym wszystkim myślę że nie warto , warto za to budować przyszłość , nie przeszłość , nawet gdyby była chwila słabości

Gość gość
nie patrzę na jego przeszłość. Ja mam również swoją. Tylko obawiam się że mnie zdradzi czy zostawi. Nie jestem w stanie w pełni zaufać. Staram się robić wszystko żeby tego nie było ale kto wie. A jak kobieta powinna uszczęśliwiać faceta?

Gość gość
Dac siebie i ufac. Proste.

Gość gość
tylko jak zaufać?. Ma seks taki chce i kiedy chce. Prowadzę mu dom jestem zadbana młodsza od niego o 12 lat.... na prawdę się staram a mimo to boję. On bardzo mi pomaga okazuje uczucie wiele dla mnie zrobi muszę tylko powiedzieć czego chce

Gość gość
czy powinnam się martwić? czy powinnam nie ufać?

Gość gość
szkoda życia , naprawdę wiem co mówię , jeżeli zdradziła go żona i odszedł od niej z tego powodu , to nie zdradzi , bo wiele wycierpiał i wie jak to boli

Gość gość
usiądz, przytul i porozmawiaj , mnie wyleczyła moja kochająca żona ale otwożyłem się przed nią i powiedziałem jej wszystko co mnie dręczyło

Gość gość
nawet to że zdarza się mu nie mieć ochoty na sex to dla mnie oznaka zdrady. Facet ma 35 lat pracuje fizycznie.To nas poróżni w końcu tak bardzo że nie da się tego uratować. Pomóżcie