Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość People are complicated

Its comlicated

Polecane posty

Czasem jest tak że Twoje perfekcyjnie poukładane życie burzy jedno wykrzyczane w złości słowo. Zastanawiałaś się dlaczego? Dlatego że było wykrzyczane ???? Dlatego, że męczy się już Tobą tak , że musi krzyczeć na Ciebie nawet jeśli nie jest zły na Ciebie lecz na siebie bo nie potrafi Ci tego powiedzieć? Wolałabyś wiedzieć że sie wypalił czy tkwić w tym sezonowo dobrym związku ?

Gość to nie jest takie proste
Jak sie Wam kobietą wydaje

a jak jest ?

Gość gość
nie jesteście dla siebie,po prostu,drażnisz go każdym gestem,a jest z tobą bo nie ma innej.

Ale on mnie zna, wie że pomimo tego iż zależy mi na nim może odejść jeśli chce.Nie chciałabym aby był ze mną bo( tak jak piszesz ) nie ma innej.To bez sensu bo mógłby mieć każdą bo jest przystojny towarzyski.A ja nie jestem zaborcza. Może wychodzić gdzie chce kiedy chce.Z reszta to działa w obie strony...Łączy nas wiele lat fajnego związku. Mamy wspólne pasje, podobne zainteresowania.. nie rozumiem..

Gość gość
To nie jest powiedziane ze ma jej dosc może go coś trapi moze zdradził?

Po co sobie tak komplikować życie? Wiadomo, że zawsze któraś ze stron będzie cierpiała bardziej ale nic na siłę.

Gość konstantynopolis
Czasem dzieje się coś czego potem żałujemy.Albo nie.

Gość tutaj Tomorisły psycholog
"...Dlatego że było wykrzyczane ???? (...) nawet jeśli nie jest zły na Ciebie lecz na siebie bo nie potrafi Ci tego powiedzieć?..." x Tu są 2 różne sprawy. "Wykrzyczane" to jedna sprawa. Owszem, to forma komunikacji "nieco"... wikingowa, że tam powiem. Bardziej istotna, imho, jest ta druga sprawa. Otóż, co się stało/co odkrył/do jakich wniosków doszedł, że paraliżuje go tak, iż tylko w formie "krzyku" jest to w stanie podać.

Co się stało to nie jestem do końca w stanie określić, nie mam możliwości z nim teraz porozmawiać bo go nie ma - wyjechał ( to było planowane) Denerwuje mnie to dlaczego nie mogliśmy pożegnać się normalnie.Zaproponował że przyjedzie po mnie do koleżanki, kiedy zadzwoniłam już był zły.Później w samochodzie zrobił mi awanturę że będzie jechał nie wyspany i chyba najlepiej będzie jak się rozwali!

Gość to faktycznie skomplikowane
zadaj sobie pytanie dlaczego chciałby sie rozwalic?

Gość tutaj Tomorisły psycholog
(...) Denerwuje mnie to dlaczego nie mogliśmy pożegnać się normalnie (...) - to "denerwowanie się porzuć/odpuść. (...) kiedy zadzwoniłam już był zły.Później w samochodzie zrobił mi awanturę że będzie jechał nie wyspany i chyba najlepiej będzie jak się rozwali!" - a tego nie odpuszczaj. Drąż. W sensie: Why? Dowiedz się dlaczego miałby się "rozwalić". Mozna mu zadawać pytania/rozmawiać czy nie bardzo... ? Jak z nim jest? Tchórz czy nie? Ucieknie z odpowiedziami czy odpowie? Jak jest?

myślę że odpowiedź będzie " nie męcz mnie jestem zmęczony przecież nic się takiego nie stało "

Gość gość
no to już jak chcecie. Tak czy śmak, słowo "rozwalić się" osobie, która myśli o niebieskich migdałach na pewno nie będzie jednym z pierwszych, które przyjdą na myśl. Tobie - 3m się.

Dzięki, chyba otworze wino..Normalnie w życiu stąpam twardą stopą ale przy nim wymiękam...

Gość gość
dasz radę jutro będzie lepiej pozdrawiam

thx :)