Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi faceta

Polecane posty

Gość gość

już świruje chyba... Brakuje mi faceta, czułości, zainteresowania. Nie mam dla kogo żyć i starać się. Dobija mnie to. Jestem od 3 lat sama... Jak znaleźć faceta? jak zaden się mna nie zainteresuje. PS. jestem ladna (usmiechaja sie do mnie faceci itp) , a jak juz mnie poznaja to wielka klapa.

Gość gość
Dziwne :-) Ale bywa.

Gość gość
Wiesz, może jak się lepiej poznajecie to oni czują że za bardzo Ci zaczyna zależeć, a oni tego nie lubią. Może to ich odstrasza. Ja tez jestem sama, chciałabym kogos poznać, ale ciężko...wiem jak to jest

Gość gość
Moze jestes za ladna. A moze masz cos odpychajacego. Za duzo, za malo sexapilu , moze wygladasz z alatwo...kto to wie. Trudno cos napisac nie znajac Ciebie. :-D .

Gość gość
dlaczego jestes samotna?

Bo..., nawet nie wiem od czego zacząć Na prawdę nie jesteście w złej sytuacji. Wszystko przed Wami, ja już nie mam szans na spotkanie kogoś kto mnie pochwali, dowartościuje, powie, że ładnie dziś wyglądam, że cieszy się, że już jestem, przytuli i powie, że będzie mnie wspierał...

Gość gość
dlatego twoj facet tego nie robi? :o

Gość gość
Tylko rozwod to nie jest zycie po 4 latach? :-O

Gość gość
a ja jestem samotny w swoim związku i co

Gość gość
powiem więcej marzę o jakimś romansie

jestem szczupłą, chyba przeciętnej urody, pracującą i oprócz tego mającą firmę matką ślicznej córci, która jest jedynym powodem do tego by się nie rozwieźć a odpowiedź na Twoje pytanie: nie wiem. Dziesiątki kłótni, dyskusji, konkluzji i...

Gość gość
zrobilas mu cos!!??? zlamalas go!?

Gość gość
nie rochodz się . faceci dorastają puzniej , przyslij sobie kwiaty , romans , ale nie rozchodz sie , najlepiej napisz do mnie

Gość gość
Chyba za bardzo sie skupiasz w życiu na strefie uczuciowej. Ja bym radziła nabrać dystansu do tych spraw , robić swoje a fajny facet się znajdzie.

Gość gość
łatwo rozbic związek , skrzywdzić córkę

Gość gość
A ja myślę że on może nigdy nie dorosnąć a dziecko NIGDY, pamiętaj, NIGDY nie powinno być powodem aby rezygnować ze swojego szczęścia. Ono widzi Twoje złe nastroje i je chłonie. Widzi więcej niż Ci się wydaje

Gość gość
ej wezcie wy*pierd*lajcie z tą mężatką z tematu !

Nie jestem idiotką, aby przysyłać sobie kwiaty! Chciałabym dostać kwiaty, co najwyżej, jakiś znak uczucia, współczucia, jedności, ogólnej chęci, MIŁOŚCI!!! Ale co mój mąż powiedział, że boi się, że jak przyniesie mi kwiaty "tak na zgodę" to będzie pantoflarzem No, k****, jak można tak mówić i myśleć?!!!

Gość gość
Autorko , może za dużo o tym myślisz w ten sposób ? Desperacko chcesz być z kimś w związku a jak poznajsz faceta to on widzi ,że za bardzo sie angażujesz już na wstępie...tak jak piszą...więcej dystansu do tych spraw a fajny chłopak sam się kiedyś znajdzie. Nie szukaj szczęścia na siłę bo nie znajdziesz.

Wiem, kobietki! Ale jest mi ciężko i boję się, że mała przyglądając się na tą domową atmasferę i słuchając naszych rozmów zostanie skrzywdzona, już właściwie jest. czasami mam nadzieję, że może jakoś to będzie, próbuję, olać pewne teksty, zachowania. Czasami jest dobrze, wtedy widzę jak Mała się cieszy i to mnie pociesza.

Gość gość
napisz do mnie a wyprostuje ci małżeństwo i tęsknoty przy okazji

Gość gość
kama wy*pierdalaj mi z tematu i zrob sobie swoj !

Wiem ,że są kobiety, które mają podobny problem. I jak sobie radzą? Jak szukają rozwiązania? I czy w ogóle kóraś znalazła rozwiązanie?

Gość gość
ja perdole jaka idiotka :O...kama2511 , nie rozumiesz :O ? zrob sobie qrwa swoj temat...

Gość gość
nie!!!!!!! w tym temacie bedziemy ciagnac sprawe kamy i jej zwiazku a ty ze swoim problemem braku faceta w*********j!!! :D:D:D:D:D :P