Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie to i tyle

przyjaźń damsko męska

Polecane posty

Gość Lubie to i tyle

bez seksu - da się?

Gość gość
nie wiem. chyba nie. miałam kilku męskich przyjaciół, ale jak się okazało, każdy to traktował tylko jako poczekalnię do dobrania mi się do d**y. kiedy mój związek przeżywał kryzys przyjaciel celowo dolewał oliwy do ognia, bo myślał że potem będę jego. na szczęście pogodziłam się z mężem - ale z przyjacielem już nie. ogólnie wszyscy faceci których spotkałam byli bardzo fałszywi w tej kwestii. sama chciałabym wiedzieć, czy po prostu źle trafiałam, czy faceci tak już mają.

Gość gość
Przyjaźń damsko-męska kończy się kiedy przyjaciel poznaje stałą partnerkę.

Gość gość
Jak mężczyzna ma partnerkę, nie może mieć już bliskiej kumpeli, w sensie przyjaciela?

Jakoś nie wierze ,poniewaz jak bedzie atrakcyjna nie tylko fizycznie zawsze bedzie sie skłaniał ku seksowi.

Miałem dobrego przyjaciela od dzieciństwa.Ożenił się wcześniej ode mnie o 2 lata.Spotykaliśmy sie i po 2 latach sie ozeniłem.Często bywaliśmy na zabawach.Po 4 latach żona przyjaciela w tańcu proponuje schadzke.Zamurowało mnie.Nic nie odpowiedziałem.I co sie robi?Przyjaciel sie odsuwa ode mnie.Po latach dowiaduje sie,ze powiedziała mojemu przyjacielowi ze ja stale podrywam.Odwrócona sytuacja a jak zyciowa.Więc nie uwierze aby taka przyjażn istniała.Jakaś strona pęknie i sie wszystko wali w gruz.

Gość gość
pociąg fizyczny zawsze jakiś będzie, ale ostatecznie to zależy raczej od świadomego wyboru, jakie granice chcą sobie ludzie postawić w tej relacji. ale istotnej jest też to, jakie mają libido i czy przyjaciel/przyjaciółka jest w ich typie. wiadomo, jak facet jest seksoholikiem, to każda kobieta będzie go podniecać, gruba czy chuda, stara czy młoda. ale jak jest normalny, a przyjaciółka nie jest jakąś seksbombą to da się wytrzymać

Gość gość
Tak się dzieje, że przyjaźń się kończy, bo albo jego dziewczyna sobie nie życzy żeby jej facet miał przyjaciółkę, albo on myśli już głównie o swojej stałej partnerce i dla przyjaciółki ma coraz mniej czasu. Jak ma coś robić to woli wspólnie ze swoją dziewczyną. Przyjaźń z mężczyznami kobieciarzami udaje mi się długo utrzymywać, nawet do dzisiaj mam dwóch takich przyjaciół i to bez seksu między nami, ale tacy, którzy zaczynali związki na poważnie przestawali być przyjaciółmi. Stawali się znajomymi, albo kontakt się urywał.

Wiele kobiet na różnych portalach deklaruje przyjażń.Troche spotkan i okazuje sie w czym rzecz.Ona koleruje do stałego zwiazku.Pytanie dlaczego nie trzyma sie deklaracji podjetej? A moze nie zechciała powiedzieć otwarcie??Nie spotkałem dotychczas kobiety aby była bezinteresowna.

Gość gość
Heh... przyjaźń kobiety i faceta? Ok , ale pod warunkiem że koleś jest w 100% gejem. Inaczej prędzej czy później skończy się w łóżku. Wierzcie że wiem co piszę. Szkoda tylko że wiem to dopiro teraz. A mówią że to kobiety są podłe i przebiegłe. Najpierw naczarował mnie ze bedzie dla mnie przyjacielem i opoką, a potem wykorzystał odpowiedni moment , przeleciał a potem rozpowiedział o tym wszystkim w koło. Przez niego straciłam naprawde fajnego mężczyznę. Faceci to parszywe k***sy. Nie wszyscy, ale większość na pewno.

Ostatnio rozmawiałem na czacie i pragneła przyjażni.Okazało sie że wpadła z deszczu pod rynne i zawiodła sie na facecie.Wiec nadal impas

Gość gość
Heh... przyjaźń kobiety i faceta? Ok , ale pod warunkiem że koleś jest w 100% gejem. Inaczej prędzej czy później skończy się w łóżku. Wierzcie że wiem co piszę. Szkoda tylko że wiem to dopiro teraz. A mówią że to kobiety są podłe i przebiegłe. Najpierw naczarował mnie ze bedzie dla mnie przyjacielem i opoką, a potem wykorzystał odpowiedni moment , przeleciał a potem rozpowiedział o tym wszystkim w koło. Przez niego straciłam naprawde fajnego mężczyznę. Faceci to parszywe k***sy. Nie wszyscy, ale większość na pewno.

A po co przekroczyłaś granice tej wątpliwej przyjażni??Facet jest prosty jak budowa cepa,natura go stworzyła aby podbijał nie tylko świat w walce lecz i czarujace.Dlaczego poszłaś na taki układ jak miałas fajnego faceta??

Gość nie ma szans
Zawsze ktoś się zaangażuje

Gość gość
większość facetów tylko udaje przyjaźń, żeby więcej dowiedzieć się o kobiecie i lepiej nią manipulować. czatują jak sępy, kiedy ona ma jakiś gorszy dzień czy problemy w związku. wykorzystują chwilę słabości i zaciągają do łóżka - a potem zwykle się śmieją z jej naiwności. nie chcę generalizować, ale to są wnioski z moich doświadczeń

Gość Żyletkamm
No nie wiem, mnie zawsze kusi na coś więcej..

Czyli jest w zwiazku i jak ma gorszy dzień dopuszcza sie zdrady?No nieeeeeeeeee to już przegiecie w wysokim stylu.A co myślisz że proza życia wspólnego jest łatwa i bezbolesna??Trzeba duzego hartu i miłości do drugiej osoby aby nie zatracić swojej osobowości.Myślisz ,ze nie miałem w życiu wątpliwości??Lecz jak przemyślałem jakie skutki mogą z tego wyniknac ,ochota mi przechodziła na skok w bok.

Gość prześladowca desznika
Duchu Cafe, a dlaczego wielokrotnie okłamujesz dziewczyny na forum że twoja żona zmarła?

Gość prześladowca desznika
Czy to duży dyshonor dla faceta po 60ce żeby napalać się na fotki wypiętego tyłka jakiejś młodziutkiej argentyńskiej du​pencji w stringach?

Tak sie legimityzujesz jej wypowiedzia a była znana z wyjatkowego bydlęcego charakteru.Łyknełaś jak pelikan i nadajesz bez przerwy idiotyzmy :D

Gość gość
"Czyli jest w zwiazku i jak ma gorszy dzień dopuszcza sie zdrady?No nieeeeeeeeee to już przegiecie w wysokim stylu." NIE dopuszczam się do zdrady. ale jeśli mam problemy i widzę że przyjaciel jest tym faktem wyraźnie rozochocony i próbuje te problemy coraz bardziej jątrzyć, nastawia mnie przeciwko mężowi, podrywa, prowokuje do myślenia o seksie z nim, to chyba nie jest oznaka prawdziwej przyjaźni tylko wyrachowania.

Myślisz prawiczusiu ze bedę sie tobie tłumaczył.?"Stuknij sie w ten poyebany ośli łeb :D zaś wprowadzaja spam i rozwalaja wypowiedzi.:O:(

Gość gość
no i właśnie przez takie numery nie jest już przyjacielem :( ale taki zawód boli bardzo, poczułam się prawie jak zdradzona