Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekleci_francuzi

watpliwosci po 4 latach

Polecane posty

Gość przekleci_francuzi

4 lat w zwiazku, po prostu się zaczeło, nigdy nie byłam w nim zakochana na zabój, nigdy nie wzdychałam do jego urody.. ale było dobrze i on jest bardzo dobrym człowiekiem.. była miłosć ale poznałam kogoś, i jestem, najdelikatniej ujmując zauroczona motyle w brzuchu jego wygląd, głos.. gosh... nie moge przestać o nim myśleć.. i i tak pewnie z tego nic nie bedzie, ale ta sytuacja mi uswiadomiła ze być może ja swojego chłopaka nie kocham.. moze to tylko przyzwyczajenie... ;( mam okropny mętlik w głowie!!! ;( Jak to jest się rozstawać po takim czasie..

Gość gość
ja swojego tez nie kocham, nie podoba mi sie z wyglądu, ale jest dla mnie dobry, traktuje mnie jak księżniczkę, wiec raczej go nie zostawię, bo jaką mam pewnosc, ze ten nowy bylby dla mnie taki dobry? motylki w brzuchu szybko mijają.

Gość przekleci_francuzi
no ale nie boisz się ze on to kiedyś zauważy? a może dlatego tak mówisz bo jeszcze nie spotkałaś tego drugiego! Ja też do niedawna miałam takie myślenie, z tym że 'myslalam' ze go kocham.. skad ja mam wiedziec co znaczy kochac..

Gość gość
on wie że ja go nie kocham, bo kiedys go zostawilam dla innego, w ktorym sie zakochalam, ale mi z nim nie wyszlo, i wrocilam do tego ktorego nie kocham. Ja mam juz 30 lat wiec raczej juz milosci zycia nie spotkam ;)

Gość przekleci_francuzi
o Boze ja tak nie chce;( dobrze Ci tak jest? ...

Gość gość
tak, dobrze mi jest, mialam już związki z motylkami i sie rozpadly. Najwazniejsze ze facet mnie szanuje, jest dla mnie dobry, naprawde nie mam do czego sie przyczepic :)

Gość przekleci_francuzi
wow... a ja marze o romansie, PRAWDZIWYM