ola8390 0 Napisano Październik 26, 2013 Proszę was o pomoc trzy dni temu w środę chłopak robił mi placówkę później była przerwa i robiłam mu loda on się spuścil i poszedł do łazienki opukal ręce w wodzie i znów zrobił mi placówkę i czy ja mogę być w ciąży ???? Proszę o odpowiedz od tych trzech dni jest mi nie dobrze i czasami boli mnie brzuch myślę ze to jest od stresu ale nie wiem i bardzo sie boję proszę o konkretną odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 jesteś w zaawansowanej ciąży, przykro mi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 ewidentnie, głupia sprawa. ale spoko urodzisz i jakos to będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 Nie jesteś. :) Po drugie, mdlosci występują w późniejszych tygodniach ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 Ciąża i to wielokrotna.Gratulacje!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 A co to jest placówka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach