Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taaaaaaańczę nagle w krąg

Polecane posty

Gość Król Mulaków
a ja płaczę :classic_cool:

Gość Król Mulaków
no co? :classic_cool: wczuwam się w piosenkę! :D

Gość gość
:) otworzyyć se piwko?

Gość Król Mulaków
tak ;( ja też zaraz otworzę perłę mocną tylko coś zjem :classic_cool:

Gość gość
oo perełka jest dobra, ale mocnej nie piłam. to smacznego

Gość Król Mulaków
a dziękuje i wzajemnie :classic_cool: na zdrówko! :classic_cool: według mnie Perła jest najlepsza z tych piw produkowanych masowo :classic_cool: a mocna wchodzi jak woda i nawet nieźle klepie gdy wypije się nawet 3 :classic_cool:

Gość gość
dzięki :) piłam chmielową i mi zasmakowała, do tego jest tania. ja mam chyba jakąś nowość, leżajsk krzepki :classic_cool: dostałam

Gość gość
ja lezajska pije drugiego :) jest z******ty:)

Gość Król Mulaków
a proszę bardzo :classic_cool: tania jak barszcz! :classic_cool: teraz w leclercu w moim mieście perła export w butelce kosztuje 2 zł! tak tanio, że aż grzech nie kupić :classic_cool: :D nie piłem piwa leżajsk ;( mam dość wybredne kubki smakowe i nie wszystko przechodzi mi przez gardło :D

Gość gość
no to zdrowko! ja aż taka wybredna nie jestem, jak sie nie ma co sie lubi to sie pije co sie ma :D

Gość Król Mulaków
zdrówko, zdrówko :classic_cool: ja niestety nic na to nie poradzę :classic_cool: jeśli piwo mi nie smakuje to jedną butelkę męczę przez godzinę :D zresztą, piwo piję naprawdę okazyjnie :classic_cool: wolę wódkę :D

Gość gość
a ja wódy nie cierpię, jest mi po niej gorąco i odbija mi się rzygami :D a piwko jest smaczne i nie ma po nim takiego kacora

Gość Król Mulaków
e tam, wódka ma wykręcać, a nie smakować :classic_cool: :D a ja właśnie wolę wódkę dlatego, że po niej szybciej klepie i jest "fajnie" :D a takie piwo mogę pić, pić i nic się nie dzieje ;( najlepsze jest to, że po wódce nie mam kaca! chyba że naprawdę baaaardzo mocno przesadzę :classic_cool: i mam chyba podobnie do Ciebie, bo ja przy piciu każdej kolejki mam odruch wymiotny mimo, że nie chce mi się wymiotować :D po prostu muszę to odbić :classic_cool:

Gość gość
alkomacidło z Ciebie :classic_cool: ja tam wole fazke po piwku, po mału ale lajtowo :P tylko sikanie non stop

Gość Król Mulaków
wcale nie! :D:classic_cool: nie piję aż tak często, ale gdy się trafia okazja to preferuję wódeczkę :classic_cool: mi po piwie nawet nie chce się sikać tak jak innym :D chyba mam pompę zamiast pęcherza :classic_cool: a dzisiaj piję piwko z bardzo specjalnej okazji, za 3h są moje urodziny! :classic_cool:

Gość Król Mulaków
ps: myślałem, że już się upiłaś, bo wyparowałaś z topa :classic_cool:

Gość gość
dobra żartowałam :classic_cool: ooo no proszę, nie wiem czy poczekać czy już składac życzenia :) chyba jednak dotrwam. wyparowałam na chwile, czekam na dostawę piwka :)

Gość Król Mulaków
nie musisz czekać :classic_cool: i tak nie lubię życzeń urodzinowych/sylwestrowych i świątecznych :D zwykłe formułki, które i tak się nie sprawdzą :classic_cool: zresztą, co roku słyszy się praktycznie to samo :D ja już rozbieram się do bokserek, bo zrobiło mi się gorąco od tych pereł :classic_cool:

Gość gość
w sumie to masz racje :P a mi to zimno jest, piwo mnie nie grzeje a na ogrzewaniu oszczedzam :classic_cool:

Gość Król Mulaków
a ja mieszkam w poPRLowskim bloku więc tutaj grzeją do oporu :classic_cool: rok temu musiałem otwierac okna gdy była zima, bo chyba bym się ugotował :D tak się bawio studenty :classic_cool:

Gość gość
mój brat też jutro ma urodzinki to tak w skrucie hehe ja tam pije piwko bo lepiej daje w bańkę:)

Gość gość
tez mieszkam w takim bloku, ale mamy podzielniki, dzis w sumie bylo cieplo wiec jeszcze nie odkrecam coby nie natrzaskać kresek, taka jestem :classic_cool: to zdrowie solenizantow!

Gość Król Mulaków
wybacz, ale nie znam się na ogrzewaniu w blokach :D:classic_cool: normalnie mieszkam w domu jednorodzinnym :classic_cool: w tym mieszkaniu mamy centralne ogrzewanie i nic nie musimy regulować :classic_cool: a ogrzewanie jest chyba wliczone w cenę czynszu, który płaci właściciel mieszkania :classic_cool: zdrowie, zdrowie :classic_cool: to już 21 lat na karku ;(

Gość gość
dobra dobra, nieważne, śniegu jeszcze nie ma, doopy nam nie zmarzną :classic_cool: hahahah młoda dooopala z Ciebie, nie to co ja 😭

Gość Król Mulaków
mi i tak doopa zazwyczaj nie marznie :D preferuje raczej nizsze temperatury :P dla mnie 25 stopni to jest max, a najbardziej optymalna temperatura to 20 stopni :classic_cool: dlatego latem wiatrak w moim pokoju chodzi 24/7 :D

Gość Król Mulaków
może i młoda, ale gdy mam zarost to dają mi 25-27 lat ;( :classic_cool:

Gość gość
no ekstremalnych upałów też nie lubie, ale optymaalne ciepełko tak, chociaż zime własciwie tez lubie, jesien tez a najbardziej wiosne. patrz jak wszystko lubie, prócz wódki :classic_cool: