Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnaSt

Gdzie znaleźć Mastera

Polecane posty

Gość AnaSt

wiadomo , można w internecie, ale nie ma gwarancji,że to będzie jakich sadysta psychopata .. jestem "początkująca" w tej kwestii ..

Gość gość
Mastera znajdziesz na topiku dominacja uległość. tam pisał swego czasu Master Tomasz. i Domin Leo . Może się Tobą zainteresują.

Gość gość
jak to gdzie??? :D w Stalowej Woli :D:D:D

Gość AnaSt
troszkę daleko mam do St. Woli :)

Gość gość
Tu znajdziesz: maester@10g.pl

Gość gość
Pamiętam takiego maila : master@uk.pl ale nie wiem koto to !

Gość Markiz de prick
A skad jestes mala?

Gość gość
wykreśl kochającego :) Oni nie są zdolni do wyższych uczuć jak samouwielbienie i przerośnięte ego :)

Nie, tylko nie to. Może jednak są tacy co są zdolni do miłości? :( to niemożliwe żeby wszyscy masterzy byli tacy jak ich scharakteryzowałaś. :(

Gość gość
nieprzyzwoita zazdroszczę optymistycznego podejścia :) Tez takie miałam jak wchodziłam w ten świat :)

Gość gość
Ale czemu ciągle smutną minę robisz? Z takim podejściem nie znajdziesz nikogo wartościowego :) Trochę wiary w siebie i szukaj a znajdziesz :)

Gość tutaj masz mastera
7.10.13 [zgłoś do usunięcia] 9 9 Marzy mi się uległa Suka. Taka prawdziwa D****a, zabawka seksualna którą mógłbym zrobić sobie dobrze. Taka która lekko zawstydzona zaprezentuje mi swoje ciało tak jak będę tego chciał. Uległa która pokornie uklęknie gdy jej każę i pod wpływem mojego spojrzenia otworzy usta, by czynić to co do niej należy. Taka która na moje życzenie będzie się wymyślnie masturbowała, by mnie podniecić.

Gość gość
to nie jest Master. To pierdoła i wielbiciel ostrego rżnięcia :)

Gość 9 9
Głupiutka istotko, która jeszcze nie poznałaś siły męskiego umysłu, ja tobie też życzę miłego dnia. I wiedz, że niczego nie będę ci udowadniał.

Gość gość
a ja mam mastera :) jest duży , bialy , i na ropę :)

Gość triskelion
Witam Was uległe i poszukujące dominującegofaceta,który potrafi skarcić,ale także zadbac o kobietę i jej bezpieczeństwo.Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania nowej uległej,moja poprzednia partnerka musiała wyjechać.Myślę,że mozna stworzyć związek kochających się ludzi z elementami uległości i bdsm.Jeśli jakaś uległa jest zainteresowana rozmową to zapraszam na gg 46068611. Pozdrawiam i życze wytrwaości w szukaniu odpowiedniego pana:)

Gość gość
Nie ma prawdziwych mężczyzn, a jak nie ma mężczyzn to nie ma masterów. Tylko sami faceci i chłopcy. :O

Powystrzelałbym tych sk***************aby już więcej nie mogli potomstwa spłodzić.Przecież jak ma satysfakcję w delikatnie mówiąc ,w upokorzaniu kobiety daje mu wyższość to już niczego nie rozumiem.Toż jest chory psychol i trzeba go zawlec do szpitala psychiatrycznego Kobiety jak sie zgadzają na to to już ich sprawa.Lecz taki debil ma pozycję i wykorzystuje w kurevski sposób,to jak mozna to nazwać??

Gość gość
nic nie rozumiesz Janusz :o

Gość gość
Prszę Cię, Janusz, nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz najmniejszego pojęcia. :o

Gość gość
lepiej idź się pomódl albo coś w ten deseń :o tylko się ośmieszasz dziadulku :o

Mam swoje zdanie i mogę je repreezentować pomidorze.Jeśli TY nie masz cywilnej odwagi być na niebiesko to już Twoja sprawa jest.

Gość gość
Nie wiesz o o co chodzi a się wymądrzasz :o Idź dziadu bawić wnuki

Byłem na dominacji i wszedłem w kontakt z jedną mezatka,która była zbulwersowana tym zachowaniem swojego meżusia Temat dlaczego wykasowano ??Powiedzcie jak jesteście tacy madrzy inaczej:D

Gość gość
Dominacja/uległość nie została wykasowana. Dlaczego kłamiesz debilu? :o

Jeśli jest to sorry ,daj link ośla pało:D Tylko pytanie zasadnicze,dlaczego nie ma wiekszość uczestników?Część pozmieniała nicki.Dlaczego? przecież to taki lotny temat był.Wstydzą sie swojego zachowania??

Gość gość
witam przygarnę sukę do posługi najlepiej z dużą dupa i cycem nie interesują mnie małolaty