Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

mieszkam z przyjacielem mam problem

Polecane posty

Gość gosciowa

otoz tak sie zlozylo ze przygarnal mnie pod swoj dach w chwilach kiedy niekoniecznie mialam gdzie pojsc. przez 7 lat genialnie sie dogadywalismy bez zadnych podtekstow tyle ze.... zaczelam miec ochote na sex z nim. mam mysli i sny erotyczne na jego temat. ale on nic nie chce- przytuli sie czasami popatrzy w oczy i... nawija o innych babach ;/ co lepsze nie mam pojecia czy zadzialalibysmy jako para i nawet nie wiem czy ja tego chce. wiem tyle ze przy nim czuje sie mega swobodnie i moge byc soba zawsze i wszedzie. co robic? nie moge sie narazie wyprowadzic i "ogarnac"

Gość gość
hmmmmmmm ......... zgwałć go ?

Gość gosciowa
nie kus tylko powiedz jak he

Gość gość
wejdź mu do łazienki kiedy się kąpie albo każ mu żeby umył ci plecy i pomógł wydepilowac nogi ....

Gość gość
a to wyjść niechcacy nago z lazienki (ze niby myslalas ze go nie ma) a to lekko ci piers wyskoczy z pizamy w kuchni itp. nakrec go :D

Gość gosciowa
zeby nie bylo- probuje :P smarowalam sie przy nim kremem - tak od niechcenia zadarlam pizame az po sama pupe i sie smarowalam smarowalam a potem zawinelam gore miedzy piersiami i dalej smarowalam:P wiem ze na piersi spojrzal ale mimo tego... nic dalej :) w ogole perwa bo z racji warunkow spimy w jednym lozku- ogromnym ale jednym kazdy ma swoj kacik itd. a on mnie w nocy okrywa przytula itd- noz k*****a i jak ma sie tu czlowiek porzadnie zachowywac?

Gość gość
skoro próbujesz a on Cię nie chce to znaczy, że Cię nie chce ;) nie podobasz mu się, nie kręcisz go. Daj facetowi spokój

Gość gosciowa
eh no chyba masz racje ;) poprobuje jeszcze troche (bo narazie jeszcze nawet tygodnia nie ma) i sie poddam a jak sobie kogos znajdzie to bede wyc do ksiezyca i tyle. ewentualnie pospamuje tutaj :P

Gość gość
a może jest inaczej, możeczuje tak jak Ty?tylko sie pilnuje

Gość gosciowa
tylko badz czlowieku madry i zgadnij co takiemu po glowie chodzi. raz przytula a raz o innych d****h gada :) chyba sobie ustawie jakis limit czasowy na podchody

Gość gosciowa
tego nie wiem jeszcze :) choc zwiazek... on jest dosc ciezki z charakteru i ejszcze ma wade genetyczna taka jak moj brat co mrozi mnie okrutnie... ale hormony swoje robia

Gość gość
Złóż mu jakąś ofertę zrób coś dla niego np. Spytaj czy nie posprzątać za niego pokoju albo czy nie wymasowac mu stóp musisz zrobić jakiś krok żeby się do siebie zbliżyć

Gość gość
jaką wadę genetyczną?

Gość gość
to dawaj w nocy się do niego przytul :) albo proponuje-jak bedziesz miala jakis maly sukcesik w swoim zyciu albo jakiegos dola (dola mozesz zmyslic) kup wino i sie razem napijcie. potem go mozesz sprobowac pocalowac. jak nie odepcnhnie Cie to pojdz krok dalej i dalej.... :)

Gość gosciowa
nic groznego ale w******jace. nie bede tego opisywac. fakt faktem ze nasze dzieci moglyby to miec bardziej niz inne

Gość gosciowa
hmm ciekawy pomysl:P gorzej jak odrzuci bo nie mam sie gdzie podziac:p

Gość gość
weź napisz o co chodzi z tą wadą bo mnie zaciekawiłaś :P

Gość paniminka
kobieto-najwyzej powiesz 'przepraszam-za duzo wypilam. o matko jak mi sie w glowie kreci!' i pojdziesz spac xD haha dobra na gościu nie będę pisać-to z winem to mój pomysł był ;)

Gość gosciowa
jakis problem z sercem co utrudnia toche zywot. ale nie bede sie rozpisywac:)

Gość gosciowa
nie no to wino to piatka z plusem az chyba wyprobuje :P

Gość paniminka
dzięki :) przecież wino rozluźnia atmosferę (wiadomo po alkoholu puszczają hamulce) i pójdziecie na całego. jak coś to na drugi dzień możesz nic nie pamiętać i zwalić na upojenie. wierzę kobieto w Ciebie i na pewno dasz radę! trzymam kciuki. jakieś czułe słówka albo gesty, potem pocałunek i jazda. ahh....

Gość gosciowa
no prosze w koncu normlany czlowiek a nie "bezwstydnico" "k****a se kup" itd ;) mam przeswiadczenie ze seks z nim moze byc jednym z moich najlepszych dlatego zainwestuje w to wino :P

Gość paniminka
ja to jednego miałam i więcej nie zamierzam mieć ale nie mam zamiaru Cię wyzywać. zapisuję wątek w ulubionych i czekam i relacje z upojnej nocy :D

Gość gosciowa
hehe mam nadzieje ze odpisze w niedlugim czasie ;)

Gość gość
chcesz stracić przyjaciela to do boju

Gość gość
siedem lat siedzisz facetowi na garbie zamiast sobie życie jakoś ułożyć???

Gość paniminka
czekam na relacje! mam nadzieję że odpiszesz ;) a Ty gościu wyżej-ciemaku tępaku ona zna się z tym przyjacielem 7lat a mieszka z nim raptem tydzień. debil kompletny!!!!!