Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznajomy wziął numer telefonu i milczy Co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Otóż wracając w sobotę z pracy na ulicy zaczepił mnie pewien mężczyzna. Było to tak: on jechał samochodem zatrzymał się i wysiadł - przedstawił się i chwilę gadaliśmy. Nasza rozmowa trwała z 15minut przyznał ,że bardzo mu się podobam i wreszcie podałam mu numer. Na koniec pożegnałam się i oboje poszliśmy w swoje strony. I tu pojawia się problem - dlaczego on nie dzwoni? Dziś mija już 7 dzień a z jego strony żadnej odpowiedzi nawet sms-a nie napisał. Przyznam się ,że też bardzo mi się podoba i cały czas zerkam na telefon czy przypadkiem nic nie napisał lub zadzwonił. Jak myślicie zwłaszcza wy chłopacy dlaczego on tak postąpił przecież mógł nie brać tego numeru skoro się nie odzywa. Bardzo mnie to dziwi i zaprzątam sobie tym głowę. Proszę o jakieś sugestię, opinię z waszej strony.:)

Gość gość
moze spotkal w miedzy czasie ladniejsza

Gość gość
może wkrótce zobaczysz ogłoszonie z Twoim nr tel na roksie albo odlotach :D

Gość gość
nie badźcie okrutni! Z pewnością zdechła mu złota rybka i ma biedak żałobę. Kochanieńka, nie upadaj na duchu, zadzwoni jak się otrząśnie

Gość gość
wiecie co? on mnie chyba zauroczył bo nie mogę przestać o nim myśleć:( A z drugiej strony bardzo mnie to wkurza, że tak żałośnie się zachowuję naprawdę nie wiem co myśleć..........

jezuuuu, ty masz to co ja . Ja tez tak mam. Dalam nr czekałam, nie dzwonił, nie dzwonił, sama cos napisałam, odpisal, spotkalismy sie , była randka, fajna randka - kolacja uroczo było. I wiesz co , h..j nie zadzwonił. Wlasnie od dwóch tygodni czekam i CISZA. myśle zeby dzis napisac do niego. Ale domyslam sie , że on chyba kogos ma....

Gość gość
a ja co mam poradzić nawet numeru jego nie mam:((( tak bardzo ucieszyłabym się gdyby on napisał lub zadzwonił

faceci czasem biora nr ale nie pisza i nie dzwonia. Ma może kogos i poprostu go ponisło jak brał nr. Przemyslał, że w koncu i tak nie zadzwoni , bo to nie ma sensu i jakies tam inne dylematy.Czarował mnie dwa miesiace zanim dostał nr ode mnie i co ,NIC po spotkaniu sie nie odezwał. czekam i nic.

Gość gość
Pomocy podałam na jakieś stronie nr tel a potem przyszedł sms z numerem dalszej rejestracji lecz był błędny i co teraz

Gość gość
nie zainteresowalas go dlatego cie olal ja jestem facetem , i tez otrzymywalem nr do kobiet ale jedna mi nie odpowiadala bo bez wyksztalcenia druga bo za stara, trzecia bo za brzydka i nie odpisywalem ani nie dzwonilem nie widzialem sie w tym nawet na przelotny seks

Gość gość
Nie dzwoni, bo nie chce. I już nie zadzwoni, minął tydzień, więc nie łudź się

Gość gość
Myślę, że na pewno wpadł pod samochód, albo zgubił Twój numer :) Także spoko, nie martw się. A tak na serio, jeśli zaczepił Cię obcy facet na ulicy, Ty gadałaś z nim aż 15 minut i bez oporów dałaś numer obcemu facetowi to zachowałaś się trochę desperacko. No bo jaka mądra laska daje obcemu gościowi tak szybko numer? Trzeba było na początku powiedzieć, że np. " no nie wiem, nie rozdaje numerów nieznajomym", a przy tym być miła, to wtedy zacząłby Cię namawiać i w koncu jakby wyprosił ten numer to predzej by zadzwonił. I nie trzeba było tak dlugo z nim gadac tylko potem powiedzieć, ze musisz isc bo sie spieszysz. Ktoś pewnie zaraz napisze, ze to gierki. Może i tak, ale skoro tak od razu dala obcemu gościowi numer to on moze sobie pomyslec, ze bardzo latwo ją poderwać, a to nie swiadczy zbyt dobrze bo faceci maja tak zakodowane, ze wolą kobiety, które nie polecą na każdego faceta i nie kazdy je może mieć, tylko ten "wybraniec"- którym kazdy z nich chce byc

Gość gość
Oj , stary temat :P Ale to nic i tak podtrzymuje to co napisałam wyżej, do lasek, które maja podobne dylematy

Gość gość
Widocznie jednak stwierdzil, ze az tak mu sie nie podobasz. Chyba oczywiste.