Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilimiczka

mam bulimię pomocy

Polecane posty

Gość bilimiczka

od 5 lat mam bulimię nie moge sie z tego wyleczyc... wczesniej miałam anoreksję i byłam w szpitalu ale od kiedy wyszłam bałam sie ze przytyje i od tamtego czasu jestem bulimiczka... uz ponad 5 lat... pomocy

Gość gość
mam ten sam problem i też od 5ciu lat:( dzisiaj rzygałam już 4x, nie umiem z tego wyjść :(

Gość bilimiczka
rozumiem twój ból... ja mam na przemian raz rzygam, drugiego dnia tabletki przeczyszczające trzeciego moczopędne... nawte to ze w szpitalu lezałam na chore nerki nie pomogło mi wyjsc z tej choroby...

Gość gość
a chodziłaś na jakąś terapię? Ile najdłużej udało ci się wytrzymać bez wymiotowania/tabletek?

Gość bilimiczka
byłam na terapii jeszcze gdy miałam anoreksję i juz byłam mega wycienczona ze nie miałam siływ stac z łóżka, ciagle mdlałam i nie miałam sily podnieść ręki, wazyłam wtedy 34 kg i długo byłam w szpitalu na dożywianiu a potem 2 miesiące terapii... ale nie wyleczylam sie, co gorsza zapadłam na bulimie... najdłuzej bez tabletek wytrzymałam kilka dni... tydzien góra..

Gość gość
Miałam bulimie i po długim czasie popadłam w anoreksje, mam 172cm waże 39kg, wyglądam okropnie ale nie chce zgodzić sie na leczenie, a czuje się coraz gorzej.