Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zadowolona z wizyty rodzicow partnera

Polecane posty

Gość gość

Na codzien gotuje tylko na nas. A dzis byla rodzina partnera i zrobilam skromny poczestunek. Bardzo chwalili moja kuchnie no i ze zrobilam pyszne ciasto. Tesciowa powiedziala ze spisalam sie na 6. Bradzo milo uslyszec takie slowa. W sumie nikt do nas nie przychodzi z nikim sie nie spotykamy. Czuje sie doceniona.

Gość gość
ale masz sie czym chwalic.hahha

Gość gość
no i niech sie chwali, lepiej to niz narzekać... a tu zawsze się znajdzie jakis krytykant nawet dobrego humoru, eh...

Gość gość
A niech się chwali . Powód do dumy skromny ale jest i pewnie ją dowartościował a jeżeli to ich 1 wizyta to miała stresa jak cholera .

Gość gość
Byle kolejne tez były takie udane, zwłaszcza te po slubie;)

Gość gość
to ja autorka- mialam stresa.Bo brakuje mi takiej pewnosci siebie. Balam sie ze jedzenie bedzie nie dobre i z ciastem sie nameczylam. ale w chwile zniknelo- zostal tylko 1 kawalek. Takie mile ze ktos cie pochwali. Szkoda tylko ze krotko posiedzieli. gdybysmy mieli o 1 pokoj wiecej mogli by zostac na noc. a tak musieli pojechac. bradzo brakuje mi ludzi na codzien takich wlasnie spotkan jak wczoraj. ale niestety nie ma jak.

Gość gość
zawsze sie da, musisz się tylko zebrac w sobie i się nie przejmować jak lubisz takie imprezy to zapraszaj gosci czesciej i tyle:)) a potem jak dojdziesz do perfekcji , wizyta tesciowej nie bedzie stresem:))

Gość gość
ale ze wzgledu na odleglosc widujemy sie kilka razy w roku. najpredzej przyjada dopiero w marcu na urodziny. a my do nich na swieta w grudniu

Gość gość
Jak upieczesz sernik to ja chętnie wpadnę spróbować .

Gość gość
zrobilam ciasto czekoladowe przekladane masa najpierw dzemem a potem masa z czkolady gorzkiej ale ja zrobilam z truflowej i ta masa posmarowalam wierzch ciasta. wyszlo pyszne.

Gość gość
Aaa to ty pisalas wczesniej o tej masie z czekolady truflowej! :) no wlasnie chcialam wiedziec jak sie masa udala. Czyli mowisz, ze wyszla pyszna?

Gość gość
Dasz przepis na to ciasto? ;)

Gość gość
a podam. www. gotowaniev9.pl zakladka ciasta i ciasteczka/ ciasta czekoladowe

Gość gość
i ciasto czekoladowe babci. w zeszlym tyg. robilam proste ciasto czekoladowe i tez wyszlo pyszne. jest puszyste wilgotne. rozplywa sie w ustach i tylko sa dosc slodkie. juz tylke ciast pieklam ale te sa super. i mi wychodza.