Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 5 tyg ciazy i postanowilam usunac poniewaz

Polecane posty

Gość gość

ciaza i porod to same minusy: - rozstepy, szwy na tzipce i tzw wiadro i figura starej baby - obrzydliwy zezwierzecony porod - nudna i uciazliwa opieka nad malym dzieckiem - starcia z nastoletnim czy doroslym juz dzieckiem - ciagle pieniezne lozenie na dziecko oraz najwazniejszy punkt - sprowadzenie kolejnego istenienia ktore bedzie musialo znosic wszystkie przykrosci tego swiata, a tak moje nienarodzone dziecko uniknie: bolu samotnosci, starosci, zazdrosci, nudy, nienawisc, strachu i leku oraz bolu fizycznego wasze narodzone dzieci tego wszystkiego doswiadcza, wspolczuje waszym dzieciom ze maja takie matki jak wy ktore postanowily je urodzic

Gość gość
spoooko..masz rację wprawdzie to metoda antykoncepcji jak w latach 70tych zeszłego wieku (!!!)w komuniźmie w Polsce, ale spoko.....jakoś trzeba sobie radzić

Gość gość
prowo 0/10 p.s. człowiek jest albo dorosły, albo jest dzieckiem :D

Gość gość
To usuwaj, co nas to interere. Twoja dupa twoja sprawa.

Gość drugi gość
Chcesz usuwać to usuń, nie rozumiem czemu musisz się dzielić tym na forum. Bardzo dobrze bo nie jesteś dojrzała emocjonalnie na dziecko. Szkoda, że nie byłaś taka mądra bzykając się bez zabezpieczenia.

Gość gość
usunęli to ci kiedyś mózg.

Gość jako123
chyba tutaj kogos niezle popie****o ...

Gość gość
nastepna nawiedzona patologia na kafe,ile tu takiego syfu jak ty autorko ,masakra

Gość gość
pisze szczera prawde o jakiej wy nie macie nawet odwagi pomyslec, koncze studia mam 23 lata i nie jestem patologiczna jak co nie ktore z was wlasnie dojrzalam do takiej decyzji bo jeszcze z 5 lat temu to urodzilabym :)

Gość gość
a prawdziwy powód to: "ani okresu ani adresu" :D

Gość gość
Nie jestes typowa patologia i spojrz prawdzie w oczy dziewczyno.Osoba inteligentna nie pisze w taki sposob,przykro mi ...

Gość gość
postanowilas napisac ten stek bzdur żeby mieć radoche jak komentując ludzie skaczą sobie do gardeł dzieciaku!

Gość gość
buahah nie inteligentnie bo nie tak jak wymaga tego spoleczenstwo? smieszna jestes znam ojca dziecka, ale on jeszcze o tym nie wie zreszta moje cialo, moje dziecko i zrobie z nim co zechce

Gość gość
no dobra..niech wam będzie. Powiem o co chodzi. A więc zdarzył się wypadek..w lesie. Wstyd się przyznać ale zostałam zapłodniona przez......łosia. Na leśnej polanie :( Podszedł i stało się. więc skoro już wiecie jak jest to chyba nie mam wyjścia i muszę usunąć :( boję się, że porobi się jakaś hybryda czy coś :o 5 tydzień to nic takiego, usunę i już

Gość gość
ja swojej matki szczerze nienawidze za to ze mnie nie wyskrobala dlatego ja nie zamierzam popelnic tego samego bledu

Gość drugi gość
Piszesz że nie jesteś typową patologią, spoko widocznie jesteś nietypową patologią, :D

Gość gość
23:30 wypowiedź inteligentnej osoby he he he skądś się wzięło przysłowie "uczony, p********y, ale gamoń" :D

Gość gość
inteligentna autorko używaj polskich znaków!!! jest różnica, czy robisz komuś laske, czy łaskę. A nie sorry u ciebie tej różnicy nie ma :D wszystko od ręki :D

Gość gość
ch.j cie obchodzi czy uzywam polskich znakow czy nie na studiach jak i wsrod ogolnie przyjetej etykiety biznesowej jest to dopuszczale zreszta nie o tym jest temat ;) ale widze ze jak sie nie ma do czego przypier....

Gość gość
a co to znaczy dopuszczale?

Gość gość
odsylam do słownika pod hasło " literowka"

Gość gość
najpierw studentka teraz bizneswoman, wow :D a tak serio co kogo obchodzi co zrobisz? Po co o tym piszesz, masz w tym jakiś cel? Osoby kulturalne, nie wywlekają brudów na wierzch. Czyżby nowy lans?

Gość gość
jest tylko literówka, czy to to samo? Bo ja jestem Polką i używam głównie języka polskiego poprawnego, nie studenckiego :]

Gość gość
Wiem jedno , usuneli ci mózg kobieto .Zal mi Ciebie bedziesz żałować to co zamierzasz zrobić

Gość gość
studentka chyba moze pracowac? pisze o tym zeby wyrazic pogarde jaka czuje do wszystkich kobiet w ciazy ( w tym do siebie) oraz matek a takze zeby przekonac niektore osoby co do swoich przekonan oraz zwrocic uwage jakie uczucia moga zywic do was wasze dzieci

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia. Ja tam jestem szczęśliwa, że jestem, bo moja mama mogła usunąć ciąże legalnie, ale tego nie zrobiła. Ogólnie patrząc na to co wyprawiają studenci, jestem przerażona tym co się z tym krajem stanie. Autorka pseudo studentka, nudzi się i wymyśla temat, aby zaczęli ludzie na siebie skakać. Aczkolwiek jak ktoś wytyka jej jej błędy to już nerw (ojej) :) Gdyby np. studiowała medycynę (rozważając czysto teoretycznie, bo pewnie jest matką kilkorga dzieci zdaną na łaskę męża, czy przyniesie dniówkę czy przyjdzie upity w....) to w życiu do lekarki, która ma takie podejście do ludzi bym nie poszła. Ale nasza autorka jest ponad tym. Jak dla mnie to niedorozwinięta umysłowo osoba, która jest sfrustrowana, bo naszczekać na kogoś może tylko w internecie, na forum. W domu jest dla męża nic niewartym śmieciem do bzykania :]

Gość gość
załosne sa twoje nieprawdziwe zreszta domysly i nie denerwuje sie tylko wytykam wam wasza głupote:)

Gość gość
a człowiek inteligentny nie próbuje mieszać innych z błotem, tak robią tylko głupcy panno mądralińska :]

Gość gość
nie mieszam was blotem :) ale nakierowuje na poprawny tok myslenia:) i uswiadamiam ze aborcja jest dobra i ze jest lepszym rozwiazeniem od urodzenia :)

Gość gość
a rozkładanie nog i bzykanie nie kojarzy cie się ze zwierzęceniem bo mi jakos tak!