Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelylovely

Romans z wykładowcą na studiach

Polecane posty

Gość lovelylovely

Hej, czy ktoś z Was miał lub słyszał o udanym związku wykładowcy ze studentką/studentem ? Mam 23 lata i strasznie kręci mnie mój wykładowca. ma 53 lata (wygląda starzej i ogólnie nie jest zbyt przystojny:) ale strasznie podnieca mnie jego wiedza w dziedzinie której uczy. Mówi z takim przekonaniem i pasją, że nie da się spać u niego na wykładach. Czasami jak na niego patrzę, to wyobrażam sobie że wszyscy wychodzą a my zostajemy w sali i kochamy się na biurku. Wiem że ma syna mniejwiecej w moim wieku ale nie nosi obrączki, więc chyba nie jest żonaty. Wydaje mi się, że on też jest mną zainteresowany. Wypada mi wykonać jakiś ruch w jego stronę? Jak mogłabym go zachęcić, żeby coś zaproponował? Nie mówię o seksie, tylko o spotkaniu kawie albo obiedzie :) Czy to w ogóle ma sens ?

Ja też jestem wykładowcą ale w romans z własną studentką w życiu bym się nie wdał. Są takie związki, szczególnie na kierunkach zbliżonych do artystycznych. zawsze możesz powiedzieć, że chcesz u niego pisać pracę dyplomową, jeśli oczywiście jest to możliwe.

Gość lovelylovely
Czemu byś się nie wdał? Wiem że inteligencja przyciąga, a który facet nie lbi młodych dziewczyn :) do pracy mgr mam jeszcze trochę i podejrzewam że z miejscem u nieog będzie ciężko.

Bo między wykładowcą i studentką zachodzi zależność służbowa. Taki kontakt jest postrzegany jako wykorzystanie pozycji a więc mobbing lub wręcz molestowanie. A ja już jestem podpadnięty w pracy, więc nie czekanoby na wyjaśnienia studentki tylko wywalono dyscyplinarnie w 5 minut.

Gość lovelylovely
:) a jakby już przestała być Twoją studentką? Nie masz czasem fantazji o dziewczynach które uczysz?

Pewnie, że mam, ale potrafię panować nad sobą. Po skończeniu studiów to zupełnie inna para kaloszy. Ale nawet jakby co, to i tak raczej nie zdecydowałbym się na romans, bo zdaję sobie sprawę jak w ogóle jakikolwiek romans skomplikowałby moje, i tak niełatwe, życie.

Gość gość
Z jakiej jesteś uczelni?

Gość gość
Mam wykładowce, który był juz wywalony z kilku uczelni przez romanse ze studentkami. MA 52 lata chociaz nie wyglada. Aktualnie ma kilka miesieczne dziecko z jedna laska, ktora tez byla studentka. Jego. W tamtym semestrze na wszystkich naszych zajeciach z tym typem siedziała w tylnim rzedzie. W ciazy. Myslelismy, ze moze to jakies praktykji czy cuś. Ale nie, ona tam siedziała z własnej woli. W sumie hahahahaha wcale jej sie nie dziwie tylko po cholere dalasobie zrobic dziecko takiemu gnojowi?

Gość gość
haha ja mialam epizod z wykladowca (12 lat starszy) ale nic z tego nie wyszlo.

Gość Gunwo
Gunwo

Gość gość
j****a dziwa z ciebie zeby dac dupsko takiemu staruchowi i lizac taka starą pałe sóka obrzydliwa

Gość Gunwo
^ popieram tego nademna Gunwo

Gość gość
Ja też miałam przygodę z wykładowcą. Nie uczył mnie już wtedy było ekscytująco, ale jednak ciągle czułam się przy nim jak mała dziewczynka.

Gość gość
Juz liczylam dni do konca studiow i zgodzilam sie na to co juz dawno obiecalam mojemu wykladowcy,wszystko zorganizowal a jak juz bylam z nim w hotelu to casu nie tracilam i zaraz do sprawdzania sie zabralam i w buzi mu go postawilam i zauwarzylam ze bede sie dobrze pod nim gimastykowala i tak sie stalo i warto bylo

Gość gość
nie dla mnie zabawy