Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panterka999

ciągle mysle o jednym facecie co robic

Polecane posty

wiem juz ze mam go pogonic. bo nie zasługuje, bo zebram o jego wzgledy, bo sie narzucam , bo nie chce itd. A on sie odezwie do mnie to co mam milczec???? czy mu powiedziec jakas prawde w oczy???

Gość gość
a wiek ma to do tego, ze majac 30 lat powinnas troche wiecej wiedziec na temat mezczyzn facet w wieku 45 lat barrrdzo lubi polowac. a kiedy to zwierzyna poluje na mysliwego, ikedy pulapka goni mysz, robi sie cokolwiek zenujaco. zaden facet nie powie ci wprost, ze nie lubi byc podrywany. bo kazdy lubi. problem polega na tym, ze podrywajac go, automatycznie okreslasz swoja wartosc w jego oczach jako niska. bo on nie musis sie starac, zeby cie zdobyc. zeby z toba przebywac. wiec uczy sie tego i jest coraz bardziej bierny. wyklad z psychologii za darmo.

Gość gość
powiedz mu prosto z mostu jestes nieokreslony, jakis durny, nie znasz sie na kobiecych potrzebach , nie chcesz mnie bzykna to spierniczaj jak najdalej bo mi d**e zawracasz, idiota jestes , jakbym ja to uslyszal to bym dal sobie spokoj, ale tez moze byc tak ze facet wlasnie sie wtedy zreflektuje i zacznie latac jak posrany, wiem po sobie....hahaha

ok, rozumiem. czyli mam go pogonic i podziekowac za spotykanie sie. warszawa jest duza i jest wielu takich facetów których nie trzeba piłowac i zebrac o ich wzgledy. to juz wiem , a jak mam teraz go wybic sobie z gowy???

Gość gość
daj na luz z debilem, do mnie tez mial wczoraj zadzwonic jeden i mielismy isc na piwo, od tygodnia czekalam i w h**a mnie zrobil. w koncu u kolezanki wyladowalam na kawie i pol nocy sie zalilam na cwela. teraz wuiem jedno - zadnych idiotow co trzeba ich urabiac zeby sie chcieli spotkac. mecza mnie takie dretwe typy. powiem krótko - nie pozalujesz jak go porzegnasz, szkoda twojego czasu i w d**e go kopnij jak ci doradzli. odzyjesz i pozbedziesz sie wrzoda z d**y

po jakiego h**a ci staruch 45 letni, ty jestes młoda laseczka. poszukaj mlodego faceta. bedzie i latal i seks uprawial, ten stary sie boi ze sie osmieszy jak sie rozbierze, znajac zycie to dupa wolowa nawet nie wie jak sie zabrac za dziewczyne, ja ci proponuje zmien na mlody model.