Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

legendy erotycznego

Polecane posty

Gość gość
Tyś umarła jak wlazłaś na kafeterię:D

Gość gość
Deka dziecko drogie zanim Ty tu przyszłaś te osoby bardzo dużo się udzielały,masz jakiś problem że ciebie nikt nie mianuje? piertolisz jak potłuczona a te wszystkie osoby to inni ludzie,g***o wiesz bo nikogo nie znałaś osobiście trollico...

Gość gość
na legende sobie trzeba zapracowac a nie tak pitolic czy po czy jak ty 🖐️

Gość gość
a ty się ortografi naucz matole :D

Ja jezdę legendom przez samorozumienieprzezsię. :P 🖐️ Nie aspiruję do niczego więcej, nawet do oficjalnych wstęgiewek. 😭 Tak poważnie to po prostu doprowadza mnie do szału szał na projekty, wiem kto to nakręca, ale po prostu szlag mnie trafia jak to widzę i jak widzę durne gimbusy podążające za modą.

Gość gość
to było zamierzone durna pało

Gość gość
W takim razie jak jesteś taka odważna i nie lubisz hipokryzji, wymień te projekty :)

Gość gość
Jak można nazywać legendą obecnych?:O Jak tu na ero w ogóle można kogoś nazywać legendą?:O Wymieniliście tych, za którymi najbardziej sikaciw, Andro, S_M, Zetu... Tylko co to ma espólnego z legendarnością?:O Albo duch? Od lat tu siedzi non stop, napieprza na każdego i stąd wszyscy go znają, ale to żadna legenda!

Pamiętajcie, że pisanie "na pomarańczowym" nicku jest tutaj uznawane za tchórzostwo. :classic_cool: "Alka", "Dark", "Vera", "Sorella", co do "V34" nie jestem pewna, ale w sumie to mi wszystko jedno, "Jagoda", "Zielona", "Foxy", "Frida", żeby wypisać więcej muszę zajrzeć do mojej poczty, bo tam wypłynęło trochę na wierzch po aferze z mejlami, kiedy to matoły autentycznie poodpisywały na te wiadomości. :P Przyjrzeć się radzę pewnej specyfice, stylowi pisania a także wpływowi duszydła na wszystko. :P

Eeee, nie mogę teraz zajrzeć do mojej poczty, bo mi się na moje zwykłe konto pliki szkolne przesyłają. :P Z duchełem się nie zgodzę, legendą jest, choć faktycznie w pejoratywnym tego słowa znaczeniu - trwa tu już lata, rozrabia, prawie wszyscy go znają, ktoś coś o nim wie, ktoś czegoś o nim raczej nie wie. :classic_cool:

Erotyłe raczej nie ma swoich "legend". 😭 Master się nie liczy, on jest bardziej "ogólnym" materiałem ze swoją moszną, która jest prawdziwym dziedzictwem do zapamiętania przez potomnych. 💤

Gość gość
Ala🖐️ nie:( siostra na psychoze choruje ;) :D

Gość Ryfka      Goldman
Straszne rzeczy. W następnej kolejności zajmij się Masońskim spiskiem i kręgami w zbożu. Rozwal te zagadki z takim samym wdziękiem jak tę: "kto i dlaczego pisze na pomarańczowo".

Gość gość
Alu :D. Masz szczescie :D Ryfka. Szalom ;)

Gość Ryfka      Goldman
Szalom ;)🖐️ Lubię Dekę, a nawet to jej dziecinne przekonanie, że jest sporo mądrzejsza i sprytniejsza od kafemotłochu.

Gość Ryfka      Goldman
I pomyśleć, że założyłam ten temat, a potem sama na pomarańczowo napisałam "Deka". Taka wdzięczność🖐️

I o tym mówię, kiedy wspominam o tworzeniu drugiej rzeczywistości, o "hierarchii" na kafe oraz "pomarańczowym tchórzostwie". Zwykłe "spie​rdalaj", jest tutaj białą flagą. :(

Gość Ryfka      Goldman
Zespół Macierewicza jest już na tropie tej afery. Jak tylko upora się z poprzednią, to wezmą pod lupę maila Deki.

Gość Ryfka      Goldman
Deka, nie wczuwaj się w to. Po co? Można mi zarzucić wiele rzeczy, przypisać wiele wypowiedzianych na pomarańczowo słów. Ale nie doszukuj się w tym moim, czasem głupim pisaniu drugiego dna, spisku, czy chęci przynależności do jakiejś grupy, robię to wyłącznie dla własnej uciechy. Bawi mnie to.

Ty to masz zryty czerep deka. Bezapelacyjnie wygrywasz w konkursie na najbardziej pyerdolniętą.