Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hemoroidy w ciazy po jakim czasie od stosoania masci bedzie poprawa

Polecane posty

Gość gość

mam masc proctosanol smaruje sie juz 3 dzien i hemoroid nie zmniejszyl sie nic , boli i swedzi niemam juz sily , czy ta masc zacznie dzialas czy lepiej kupic co innego ?

Gość gość
kup sobie czopki posterisan i dodatkowo smaruj maścią masz zaparcia?

Gość gość
tak mam zaparcia nie bylam juz 4 dni na kibelku ;/ a teraz z takim hemoroidem boje isc.

Gość gość
nie bedzie poprawy, spelnilas swoje biologiczne zadanie, urodzilas dziecko , twoje geny zostaly przekazane dalej wiec ty dla natury jestes juz zbedna

Gość gość
no to dopóki nie poradzisz sobie z zaparciami hemoroidy niestety nie znikną ale kup te czopki to sprawa podstawowa sposoby na zaparcia: -3-4owoce kiwi -sok z kiszonej kapusty -aktivia -zaparzone siemie lniane -suszone śliwki, morele, rodzynki na mnie akurat to nie robi wrażenia, najlepiej mi pomaga wypicie 2litry CZYSTEJ wody w ciągu dnia i pół szklanki soku z buraków (sok zaczęłam pić z powodu anemii i podziałało na zaparcia)

Gość gość
tylko ja pytam o masc na hemoridy zeby sie tego pozbyc jakos

Gość gość
tak ja ja ci odpowiadam maść to za mało! JAk się już hemoroid pojawił i na dodatek masz zapracia to powinnaś używać czopków! I przede wszytskim usunąc przyczynę powstania hemoroidów czyli zaparcia. Jak nawet czopki pomogą a zaparcia pozostaną to za chwilkę wyjdą ci kolejne, no ale jak chcesz:P

Gość dns
se kup czopki hemorectal (tanie a dobre) i pij lactulosym albo duphalac na to żeby stolce były luźniejsze mnie to bardzo pomogło już po 3 dniach byłam jak nowo narodzona :d

Gość gość
po syropy powinno się sięgać tylko w ostateczności:P szybko sie mozna od nich uzaleznić

Gość gość
mialam juz nie raz hemoridy i zawsze pomagaly cieple kapiele ew. masc ale teraz wyszedl mi tak duzy ze siedziec niemoge i nic nie pomaga,dlatego pytam jaka masc najlepsza? na zaparcia biore rozne rzeczy ale mam problemy i pewnie bede miala do konca ciazy.

Gość gość
to jesli sie nie pozbędziesz zaparć nie masz szans na pozbycie się hemoroidów pisze po raz ostatni musisz zastosować CZOPKI z MAŚCIA, sama maść to za mało!!

Gość Fiorellaaaaaaa
Procto hemolan,ja uzywalam i po ok 3dniach juz zaczął znikac ale jak masz zaparcia to na pewno znowu sie pojawi,ja mimo stosowania diety zeby tych zaparc nie bylo i tak je miałam:-/dopiero po ciazy jak zaparcia zniknely to i hemoroidy sie wyleczyły i juz nie powróciły:))Jak siedzisz na kibelku to podkladaj pod nogi podnóżek zeby byly wyzej to tez zapobiega hemoroidom :)