Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wuwu20010

czy to normalne

Polecane posty

Gość wuwu20010

zaczynam się zastanawiać, czy to może ze mna cos nie tak. sprawa wygląda tak. Mam kolezanke lat 39 rozwodka, 2 dzieci...razem wychodzimy w soboty przeważnie. zwykle do pubu, bo z racji chyba już wieku, dyskoteki sa już nie dla nas. Ja mam 38 lat, panna bez dzieci, ale to chyba nie ma większego znaczenia w tym wypadku. Tak wiec wychodzimy razem, a ona zachowuje się jak desperat! jedyny temat, to jak wyrwac faceta, gdzie sa faceci do wyrwania itd. To już nawet ja, jako panna bezdzietna nie zachowuje się tak zdesperowanie. Poza tym ona chichocze się do facetow jak debilka....sory, wiem ze to mozja kolezanka niby ale 40 letnia baba chichoczaca jak debil, strojąca fochy, impulsywna jak nastolatka i nie wiem co myśli, ze faceci będą za nia latac jak 20 lat temu a ona będzie przebierać i marudzić? bo tak to wlasnie wygląda. a potem ciagle narzekanie, ze faceci tacy beznadziejni. Ostatnio sytuacja. chciał się z nia facet umowic, dala nr tel ale nie zadzwonil. poszlysmy w to samo miejsce, a ona foch, ze teraz nie ma już szans i nawet nie podeszla się przywitać. mowie podejdz, przywitaj się, może zle numer podalas czy cos. i wlasnie tak się okazało. po czym już chetna się znow spotkać, jakby cos. czy to jest normalne zachowanie? już nawet nie mowie o wieku, ale ogolnie. dodam jeszcze, ze laska nie odstepuje mnie na krok, tak jakby się bala sama zostać posrod ludzi. Przyznam, ze az mi się odechcialo wychodzić z nia imprezy! Tak się zaczelam zastanawiać, czy to może ze mna cos jest nie tak, ze ja się tak nie zachowuje i czy to jej normalne, ze dorosla kobieta tak się zachowyje. czy kobiety sa az tak zdesperowane, żeby wyrwac faceta, tak jakby to zawazalo o ich istnieniu i wartości. Jak dla mnie porazka i więcej z nia nie wychodzę, bo tylko temat jak wyrwac faceta....już nie daje rady!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować