Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friffa

Niezbyt ładne pośladki

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite125
i te foty nie sa zretuszowane .. Takie tyłki istnieją .Tak sie składa ze widziałem kiedyś od tyłu moją kuzynkę ( oczywiscie nie miała nic na sobie ) .. miała tyłek bardzo podobny do tych ze zdjęć powyżej .pierwsza klasa.

Gość gość
I ile czasu męczyłes małego po tym wydarzeniu?

Gość ghghhggh
Takie tyłki istnieją w rzeczywistości . Problem w tym, iż posiada je jedna na tysiąc kobiet około 0,1 %

Gość gość
Mi nie chodzi o tylek ale o cala figure. I jesli nie widzisz fotoszopa na wiekszosci zdjec ktore tu wrzucasz to musisz byc albo slepy albo byc skonczonym kretynem

Gość gość
a czego mozna oczekiwac od prawika ktory podnieca sie na mysl o kuzynce? i co to znaczy, ze "oczywiscie nie miala nic na sobie"?

Gość gość
Jedna na tysiac? Nie sadze. Jak juz pisalam to co roku widuje setki kobiet w ciagu nawet 1 dnia i jakos njgdy nie widzialam takich proporcji

ty widujesz setki Troche mało ? A ja widziiałem kilkaset tysiecy gołych bab . jestem przekonany ze takie tyłki albo bardzo podobne jak na tych zdjęciach istnieją w rzeczywistości

Gość gość
hahaha chyba w internecie widziales, ale zadnej na zywo nie :D

na żywo to tylko mojej kuzynki i gdy miałem 15 lat . wiec to było dawno temu

Gość gość
ale z was debile. NIE. istnieje tak mało kobiet o talii 50 parę cm (tak, na tyle cm wyglądaja te panie na zdjęciu, a taką truudno wyćwiczyć, jeśli się nie jest naturalnie naprawdę szczupłym - kości sobie nie wytniesz) i takim rozstawie bioder że nie ma co się za takimi rozglądac. Natomiast wyćwiczone tyłki tak, tylko nie każdy będzie wyglądał tak jak tej www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/765e5dcf1e018728.html bo każda kobieta ma mniejsze i większe biodra i tego też nie zmienisz (miednica).

Gość gość
wiec o czym ty chcesz rozmawiac?

Gość gość
tak itylek jest juz realny tyle że nie każda dziewczyna ma taką wąską ogólną budowę

Gość sdsss
piersi ma miniaturowe , ale na dole jest pięknie zbudowana

Gość gość
Tyłek fajny ale co z tego jak cycków nie ma w ogóle a w dodatku pewnie jest jakaś upośledzona, że wrzuca do internetu filmik zatutyłowany "me shaking my perfect ass"? :O

Gość prawictwoo pospolite125
tyłek jest ważniejszy od piersi . Piersi są nie ważne

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=0qxPwaY-4jY Współczuję jakież to obrzydliwe,obciśnięte,zmasakrowane. Przecież ta c i p ka to nie ma czym oddychać.Na sam widok robi mi się niedobrze,jak można tak torturować swoje gniazdko.

Gość gość
farm6.static.flickr.com/5053/5403206971_9946850da6_o.jpg te są naturalne i ładne

Gość vcbvbc
druga od lewej w czarnym, całkiem przyzwoicie . pierwsza z lewej ma uda większe od pupy, porazka

Gość gość
Nie moge ogladac filmikow na swoim sprzecie wiec nie wiem czym tak sie zachwycacie. Mimo to forma wideo nie jest zadnym dowodem na brak retuszu myslicie, ze nie ma zadnych programow retuszujacych filmy? Smieszni jestescie. Babki z reklam kosmetykow tez pewnie maja naturalne cery i wlosy. Szkoda ze nie przeklada sie to na rzeczywistosc. Dlatego tez pisalam o setkach dziewczyn ktore widuje dziennie w czasie wakacji ale oczywiscie na kafe musi sie znalezc skretynialy prawik ktory stwierdzi ze widzial w necie wiecej kobiet bo w koncu codziennie jara sie wyfotoszopowanymi dziuniami.Poza tym nie tylko fotoszop jest wazny ale i sposob zrobienia zdjecia czy nakrecenia filmiku. Sama mam jedno zdjecie na ktorym wygladam jakbym miala proporcje 50 w talii i 100 w tylku jednak to nie oznacza ze tak wygladam w realu. Jak juz pisalam to takie proporcje sie nie zdarzaja

w filmach nie ma photoshopa . Moga co prawda poprawiać ich jakosc albo dawać sztuczne światło -.. Ale obróbka filmu jest znacznie droższa i czasochłonna niż obróbka zdjęcia .. Dlatego prawie nikt tym sie nie zajmuje