Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycieeleka

impreza 18nastkowa pomocy

Polecane posty

Gość marzycieeleka

W zime jest moja osiemnastka i chce zrobić imprezkę. Mam pare pytań. No więc ogólnie cały ten interes będzie w remizie, troche po przejściach ale to nic, ważne że lokal za darmo i będę miała więcej kasy na wódkę i źarełko. Tylko że lokal jest pusty, goły. I PIERWSZE PYTANIE BRZMI jakie dekoracje moge zrobić: pomyślałam dużo balonów, świecidełka, gwiazdki, śnieżynki i ubrać choinkę ( bo wypada w okresie świątecznym). Co o tym sądzicie? Czy lepiej w jakimś innym klimacie? Musze ławki i stoły zorganizować, oraz muzyke, ale to jakoś da się rade. DRUGIM PYTANIEM JEST jakie dania? Nie mam pomysłu na ciepłe przekąski, wale wszystko na zimno i sklepowe chipsy, paluszki, krakersy. Z dań to jedyne na ciepło to bigos mi się wydaje, a tak to nuggetsy, koreczki śledziowe, kanapki, szaszłyki pomijajac ciasta i owoce oczywiście. NASTĘPNYM PYTANIEM JEST bo ten..chce zamówić pare zaproszeń (tylko nie wiem gdzie) i dać/wysłać tym najważniejszym i chrzestnej i chrzestnemu i nie wiem CZY ICH ZAPRASZAC!!! bo pewnie i tak nie przyjdą i nie wiem czy na taką wieś-impreze ich zapraszać..hm? A reszte gości słownie zaprosze. PRZEPRASZAM ŻE TAK SIĘ OPISAŁAM ALE NA PRAWDĘ NIE WIEM CO ROBIĆ A CHCE ŻEBY BYŁO IDEALNIE, BEZ PLAMY I WGL. PROSZE O POMOC!!

Gość enono
Jak chcesz tak rób zaproszenia moźna na różnych stronach zamowić tylko nie wiem ile kasy i sztuk, co do źarcia to chyba starczy reszty pytaj innych :))

Gość marzycieeleka
Up Up. Pomocy Odpowiedzcie na pytania :c

Gość gość
Chrzestą i chrzestnego wypada zaprosić niezależnie od tego czy przyjdą. Na 18 dużo picia więc coś ciepłego jednak też wypadałoby oprócz bigosu - same mięsne potrawy masz, nie masz wśród znajomych żadnych wegetarian? Albo kogoś kto nie lubi po prostu mięsa? Jak dużo picia to najlepsze są tłuste rzeczy. Choinka na imprezie to raczej zły pomysł. Będziecie chlać i się bawić, więc świąteczne ozdoby trochę z duopy