Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona mężatka

Zrospaczona mężatka

Polecane posty

Gość zrospaczona mężatka

Witajcie od 3 miesięcy jestem mężatką. Mój mąż uważam że mnie poniża przed swoją rodziną. Oszukuje mnie. Wszyscy znają prawdę tylko nie ja. Jego rodzice oraz rodzeństwo zawsze wiedzą wszystko wczesniej ode mnie. Spędzamy ze sobą godzinę przed snem ale i tak to jest czas kiedy ja mam być cicho bo jest fajny film w TV i właściwie nie mam kiedy porozmawiać. Coraz częściej jest tak że jak zaczynam jakiś temat to mówi mi że jest zmęczony i nie będzie rozmawiał i zasypia. Nawet się nie przebiera do snu. Żeby tyle pracował to rozumiem, ale teraz już od ok. miesiąca jest na zwolnieniu i codziennie jeździ do rodziców i to tam przesiaduje, co prawda pomaga na gospodarce ale co ze mną? Nie mam z kim porozmawiać całymi dniami siedzę sama, do rodziców mi pozwała jeździć raz na 2 miesiące mimo że mam niecałe 40 km. Ze znajomymi nie mam kontaktu kilka osób wyjechało na studia a reszta mu nie pasowała i chcąc być z nim musiałam zerwać kontakty. W piątek z samego rana zaczął oglądać filmy erotyczne a następnie mnie zg****ił. Kiedy się bronię np. szczypię on mi oddaje, teraz uważa, że nic się nie stało. Jestem sama z tym wszystkim….Ja już nie wiem co powinnam zrobić, żeby to się zmieniło

Gość zrospaczona mężatka
chciałabym, żeby było to prowo. Niestety to jest moje życie

Gość gość
ale co chcesz zeby sie zmienilo

Gość gość
teraz sie nad tym zastanawiasz? trzeba bylo myslec przed slubem tylko nie pisz, ze nagle sie zmienil :D

Gość gość
baaardzo słabe provo. przesadziłaś z tymi g***tami.

Gość gość
on cie g****i a ty go szczypiesz? hahahaha

Gość gość
a wy przesadzacie z tym prowo

Gość gość
a ty mieszkasz u niego

No to piękne masz małżeństwo..:-D wyprowadz sie do swoich rodziców ! Walcz dziewczyno .., bo bedzie coraz gorzej !

Gość zrospaczona mężatka
Jeszcze nie pracuje. W czerwcu pisałem egzamin zawodowy, dopiero co technikum skończyłam. Od paździenika zaczęłam studiować zaocznie a w czwartek złożyłam CV do sklepu z odzieżą używaną bo poszukują ekspedientki. Jasne że wcześniej nie było jak w bajce ale więcej czasu spędzaliśmy razem, zapewne bał się że za niego nie wyjdę. Ja uważam ze to g***t. Miałam 10 min do wyjścia na autobus aby jechać na studia i wtedy mu się za chciało i wziął sobie to na co miał ochotę wbrew mojej woli. Ja się boję go uderzyć bo wiem że robi to samo.

Gość gość
to, tak jak wybieracie sobie takich mężczyzn. Ja moją ex nosiłem na rękach. Nie było kolorowo, jak się rozstawałem. Powiedziałem to i owo jej z bólu. A ona wyszła za innego. Nigdy jej tego nie wybaczę. Mam nadzieje, że przynajmniej wybrała dobrze, a nie takiego męża jak Ty. Z tego co piszesz to niezłego psychola wybrałaś. Uciekaj dziewczyno, bo jeśli stosuje przemoc to się nie zmieni. Co innego jeszcze naubliżać sobie w złości, a co innego rękoczyny, chyba że lubisz takie jazdy.

Gość gość
pisalem egzamin.......to ty jestes facetem

Gość zrospaczona mężatka
pomyliłam się, jestem kobietą piszę po ciemku a od "a" "e" jest blisko Juz kiedyś chciałam odejść ale zawsze kończyło się tym że popełni samobójstwo. Nawet raz jak po raz kolejny podeszłam oszukał mnie że leży w szpitalu przez to, że z nim zerwałam on w pracy żyły sobie maszyną przeciął w ręku. Potem za wszystko przepraszaal okazało się że kłamał, myślałam że to z miłości do mnie

Gość zrospaczona mężatka
wzięliśmy ślub z mężem w Holandii :classic_cool:

Gość zrospaczona mężatka
16:29 z tym ślubem w Holandii to podszyw. Nie wiem jak ktos może śmiać się z czyjegoś nieszczęscia.....

Gość gość
porostu juz jest z Tobą znudzony -co nie widzialaś co bierzesz

Gość gość
a sex uprawiacie czy juz raczej nie

Gość gość
Szkoda że dopiero teraz zauważyłaś jego wady! Dawniej ich nie było? Skoro nie ma porozumienia między wami, jego rodzice są ważniejsi od Ciebie to na co czekasz? Gdy machnie Ci dziecko?! Rozstań się dokąd nie jest za pózno!

Gość zrospaczona mężatka
uprawiamy ale jak widzę, że ogląda p***o to mi się odechciewa i nie chce żeby mnie porównywał do tych z filmu czy coś. Jest warunek on ogląda filmy erotyczne to nie ma seksu. Mimo to ogląda a potem sie domaga

Gość zrospaczona mężatka
i stało się, zadzwonił do mnie to powiedziałam że albo to się zmieni albo nie chce tego ciągnąć to powiedział, że mogę torby już pakować i wynosić się. Ale gdzie?? Bez pracy, mieszkania, znajomych? Doradźcie mi od czego mam zacząć

Gość zrospaczona mężatka
Do rodziców nie mogę wrócić powiedzieli że nie ma powrotu a rodzeństwo jeszcze mieszka z rodzicami

Spakuj sie i wyprowadz ! Nie odwracaj sie za siebie i nie pamiętaj dobrych tylko złe chwile!!!:-D znienawidz i nie przebaczaj

Opowiedz wszystko swoim rodzicom, jego rodzinie co on Ci robi ! Nie wstydz sie mówić , nie proś ty żądaj ! Nie bądź potulna , walcz o siebie ! P*********l mu jak bedzie trzeba !

Gość gość
Autorko smutne jest to co piszesz ,musisz wiedzieć ,że pomimo ślubu nie jesteś jego własnością .Trochę w życiu przeżyłam i na Twoim miejscu zaczeła bym od poszukania pracy i szczerej rozmowy z mężem ,musisz powiedzieć mu ,że nie zgadzasz się na takie traktowanie ,z tego co opisujesz to ma facet problemy to seksocholik i psychopata ,taki się nie zmieni i Ty swoją miłością go nie zmienisz ,musiałby się leczyć .Jesteś młoda i poradzisz sobie ,szukaj stancji ,czasem za pomoc starszej osobie można nie drogo coś wynająć i najważniejsze dziecko z takim typem to masakra .On może do rodziców jeżdzić a Ty nie to chore .Dziś wiem na pewno bycie razem ma być radością a nie karą a mąż ma być przyjacielem a nie panem.Przemyśl ,zaplanuj i działaj to jednak jest Twoje życie i Twoje decyzje ,pozdrawiam.

Gość zrospaczona mężatka
na razie zablokowałam kilka najczęściej oglądanych przez niego stron o tematyce erotycznej;) niech ma za swoje