Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadkowe spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zostawił mnie facet, mieszkamy niby nie aż tak daleko od siebie, ale on mieszka na wsi, dlatego mam pewien problem związany z tym jak się tu niby z nim przypadkiem spotkać, bo wiadomo jak to na wsi, jeżeli się tam pojawie to już nie będzie wyglądało na przypadek. A jeżeli miało by to miejsce np w sklepie to już co innego, ale niewiem kiedy i gdzie on jeździ, znam tylko godziny jego pracy w poszczególnych dniach.

Gość Lelijka
czyli jak zrobic z siebie idiotke w ciagu kwadransa

Gość gość
No właśnie nie chodzi o zrobienie z siebie idiotki, zależy mi na tym jak zainicjować niby przypadkowe spotkanie.

Gość gość
Weź mu podłóż pod samochód GPSA to wtedy będziesz wiedziała gdzie akurat jedzie i wyjdziesz mu na przeciw.

Gość gość
Dobre dobre, a niby jak ona ma mu podłożyć tego gpsa?

Gość gość
16:26: Jakiś czas temu zostawił mnie facet 16:34: zależy mi na tym jak zainicjować niby przypadkowe spotkanie xxx a po co? zostaw Go. Niech sobie żyje. Ty też żyj Swoim! życiem. Czy tak nie prościej?

Gość gość
No tylko problem w tym że ja bez niego nie mam swojego życia, chyba kompletnie zwariowałam na jego punkcie.

Gość gość
Moim zdaniem jak się ktoś uprze to przypadkowe spotkanie jest jak najbardziej możliwe.

Gość gość
jak to nie masz? To bez sensu. Masz. Spruboj wprowadzić do swojego dnia_tygodnia_miesiąca nowe rzeczy/zajęcia i rób to dla siebie a nie dla innych. Proste. :) Jesteś -> :classic_cool:. Ok?

Gość gość
Ja już wszystkiego prubowałam, nawet z innym się na randkę umówiłam, i dalej lipa:-(

Gość gość
Tak, ale wiesz zainicjować przypadkowe spotkanie to też nie jest jakaś super prosta sprawa, tak żeby to wyglądało naprawdę na prawdziwy przypadek.