Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verona006

CIĄŻA A BÓL

Polecane posty

Gość verona006

Jestem w 32 tygodniu ciąży.Od kilku dni towarzyszy mi ból w podbrzuszu, odczuwam go kiedy np. podnoszę się z łóżka lub przewracam na drugi bok, również gdy siedząc zakładam nogę na nogę w momencie podnoszenia którejś z nóg. Mam też problemy z ubieraniem się, gdy zakładam spodnie lub skarpetki i podnoszę jedną z nóg , druga boli mnie na całej długości, jest to ból jakby od nerwu. Czy to normalne?

Gość gość
Jestem w 30 i mam to samo.denerwuje sie tym.s dzisiaj to mam tak ciężkie podbrzusze że ledwo chodzę

nie rozumiem dlaczego o tak poważnych sprawach piszecie z zapytaniem na forum zamiast dzwonić do lekarza lub najlepiej udać się na ostry dyżur ginekologiczny, każdy ból to nieprawidłowość !

Gość gość
tepe strzaly - pozniej beda pisac i lamentowac ze dziecko nie domaga i wina lekarzy

Gość gość
Najlepiej jak panikary lecieć ze wszystkim do lekarza. Mnie od 30 tygodnia bolało tak intensywnie krocze, że nie mogłam się normalnie jak lud przekręcić z boku na bok.

Gość powiemCitak
taaa jasne lecieć do lekarza po co? powiedzieć mu że coś boli jak noge na noge się zakłada hahaha bardzo smieszne a tak na poważnie jestem też w 30t już pod koniec i coraz bardziej czuje się ciężka i mam tak że jak dluzej usiąde albo poleze na jednej stronie to pozniej cięzko mi się podnieść i wyprostować.. takie juz uroki ciazy :) a na pocieszenie to do 40t bedzie jeszcze gorzej heh :)