Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawił mnie mąż

Mąż mnie zostawił bo on nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość
wciskanie ze dojrzejesz czy zmienisz zdanie jest najgłupsza rzeczą jaka mówią ludzie

Gość gość
starszne glupoty gadacie z tym niecierpienim dzieci.Przeciez KAZDY czlowiek jest czyims dzieckiem, wy tez. Nie cierpicie wszystkich ludzi na swiecie? Dziecko to nie tylko niemowle, to przez nieporównywalnie wieksza czesc zycia dorosły czlowiek.

Gość Susanne87
Wciskanie kitu , że na pewno się przed 30-tką odmieni . Jest kilka prawd , a tutaj to akurat g***o prawda !!! Ciężko zrozumieć , że nie każdy musi lubić i chcieć dzieci?? Argument , że jestem czyimś dzieckiem do mnie nie przemawia. Dzieci do 12-13 roku życia nie trawię . Młodzież i ludzi starszych owszem . Także takie pierdzielenie o Chopinie wsadźcie sobie w kieszeń :)

Gość loliii
Mam 45 lat. 18 lat po ślubie. Cywilnym gwoli ścisłości. Nie chciałam dziecka. Mężu też nie chciał. I co? Nie mamy dziecka, nie narzekamy na to :) spędzamy dużo czasu razem, oddajemy się pasjom, często wyjeżdżamy. Nawet nie mieliśmy momentu zwątpienia. Ja nadal jestem ładną kobietą;] bez rozstępów itd - mamuśki, moje kumpele z lat szkolnych wyglądają dużo marniej. Macierzyństwo jednak niszczy fizycznie. Ano i zabiera namiętność.. po ciąży to już nie to samo..

Gość ona24smutna
Kocha ja ale nie chce mieć dzieci. Jak mój chłopak od nowego roku ex chłopak. Byliśmy ze sobą dwa lata. Kocham go jak szalona i on mnie też ale przez przypadek zeszłam na temat dzieci. On ma już dziecko z poprzednia partnerka. I kategorycznie powiedział mi że nigdy więcej nie zdecyduje się na dziecko. Powiedział wprost, jeżeli chcesz możesz czekać ale nie mogę Ci obiecać że dam Ci dziecko. roztrząsaliśmy tą sprawę przez dwa miesiące i się rozstaliśmy. Cierpię jak szalona ale nie wyobrażam sobie nie mieć dziecka. Mam 24 lata. Za dwa trzy lata chciałabym zostać matką i nie mogę zmusić go żeby mi je dał a on nie zmusi mnie żebym zapomniała o tym. Dlaczego nie czekam? Bo boję się , że za 5 lub 10 lat on nie zmieni zdania a ja znienawidzę go za to że mi ten czas zabrał. I wiedząc że on dzieci nie chciał nie będę miała prawa mu zarzucić że nie dał mi rodziny...Smutne ale prawdziwe

Gość gość
Mnie tez tak oszukal facet.Przez 5 lat mamil mnie i oszukiwal,ze chce dzieci,nawet kilkakrotnie zmienil prace aby wiecej zarabiac na rodzine,tyle opowiadal jej to bedzie jak bedziemy mieli dzieci,itd.Dostalam od niego piekny pierscionek z brylantem,planowalismy slub a kulka dni temu mi oswiadczyl,ze z nami koniec bo on nie chce i nigdy nie chcial dzieci i,ze nie bedzie zmienial swojej decyzji dla mnie.Wiem,ze ma do tego prawo ale dlaczego tak dlugo mnie oszukiwal????Stracilam z nim 5 lat a teraz mam 33 i musze wszystko zaczynac od nowa!!!Oszust pieprzony!

Gość gość
Przecież mówił Ci, że nie chce mieć dzieci, więc o co Ci chodzi ? Skoro człowiek Ci tak mówi, to musisz się liczyć z tym ,że mu się nie odmieni, niż, że się odmieni.

Gość pelcia12
A mnie właśnie zostawił chłopak bo nie chce mieć dzieci i zupełnie nie rozumiem jego zachowania. Mielismy czasem problemy w zwiazku, w tym moje zachowanie i zrozumialabym, gdyby to byl powod rozstania. Nigdy nie naciskalam na dziecko, bo chociaz chcialabym miec i mam ponad 30 lat to dziecko nie jest dla mnie priorytetem. Po prostu pewnego dnia obudzil sie, powiedzial, ze mnie kocha, ale nie chce miec dzieci i nie widzi zadnego innego rozwiazania niz rozstanie. Nadal chcialby sie spotykac, robic to samo co kiedys i nocowac u mnie. Kategorycznie nie zgodzilam sie na takie rozwiazanie. Smutno mi :(

koles jej mowi jasno i wyraznie, ze nie chce miec dzieci, a do laski od 10 lat nie docieralo... i teraz oczywiscie facet jest winien i swinia bo sie nie zmienil... kobieca logika wygrywa :)

Gość gość
Rozwalaja mnie komentarze ze "nie chce z nia", kobiety naprawde wmawiaja sobie ze kazdy facet pragnie bachora

Gość gość
Według polskich kobiet to każdy mężczyzna chce dzieci i nawet jak im będzie się tłumaczyć, że są tacy co nie chcą to nie uwierzą. Moj mąż nie chce dzieci, ja też nie chce i nie mamy z tym problemu.

Gość gość
Prawie każdy mężczyzna chce mieć dzieci, to naturalne i normalne. Ci, co nie chcą, są w marginalnej mniejszości. Autorce nie odpisuję, bo temat stary, sprzed 4 lat.

Gość gość
masz 34 lata czyli tyle, ile niedawno miały jeszcze kobiety rodząc ostatnie np. piąte dziecko a ty dopiero teraz doszłaś do wniosku, że czas na dzieci. Tak na prawdę ty też nie chciałaś dzieci i on nie chciał i było wam dobrze. A teraz się obudziłaś bo jednak poczułaś instynkt macierzyński a lata lecą. Stary problem jak świat. Męża już nie zatrzymasz bo jemu takie życie bez wycia dziecka, bez obowiązków z tym związanych odpowiada. A sama też się zastanów po co ci to dziecko skoro do tej pory nie czułaś potrzeby posiadania. Może wyluzuj ... a jak nie to znajdź sobie reproduktora, co zapładnia od pierwszego strzału. Bo czasu co raz mniej.

Gość gość

Tylko prymitywy chcą mieć bachory.Zresztą po co wam one skoro i tak ich nie wychowujecie,tylko chowacie?