Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woskowata

Dzieci mają dzieci

Polecane posty

Gość Woskowata

Życzliwa koleżanka skomentowała za plecami moją ciążę: "dzieci mają dzieci". Dowiedziałam się o tym, czy mam jakoś zareagować? Dodam, że pracujemy razem.

Gość gość
ile masz lat? Co ją to obchodzi? Niech się nie wpierdala...nie jej dziecko, nie jej sprawa.

Gość gość
zupelnie nie rozumiem, czym sie przejmujesz. Dzieckiem nie jestes, jak gada glupoty, to na wlasne konto.

Gość gość
ja jak urodziłam miałam 20 lat i nie jedna 30 latka może mi pozazdrościć wychowania dziecka. Takie są opinie innych matek, które są pod wrażeniem jak mój syn sie zachowuje i jaki ma szacunek do rodziców. Ma dopiero 5 lat a jak na swój wiek jest bardzo mądrym i opanowanym dzieckiem. Tak mi ostatnio powiedział jego pan, który jest jego wychowawcą. Więc nie mart się co ludzie gadają bo nie wiek świadczy o tym co masz w głowie. Możesz byc lepszą matką niz nie jedna baba po 30

Gość gość
26 lat, więc dzieckiem to Ty nie jesteś, więc nie przejmuj się głupimi docinkami. Najlepiej podejdź do niej i powiedz, że jak ma cos do powiedzenia na Twój temat, to niech Ci to powie w oczy, a nie gada za plecami. Jej zdanie powinnaś mieć głęboko w d***e, bo ona łożyć na to dziecko nie będzie, więc niech się nie wpierdala. Może Ci zazdrości...

Gość gość
Powodzenia :) I dbaj o siebie, a przede wszystkim nie denerwuj się głupotami, bo nie warto.

Gość gość
wiesz co, robisz afere, nie wiadomo z czego. Jaka perfidia? kobita palnela cos głupiego, w co sama nie wierzy, przeciez cie nie obrazila. Nie masz chyba problemów w zyciu.