Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstania powroty

Polecane posty

Gość gość

hej :) tkwie w takim pogmatwanym zwiazku, wiecznie sa klotnie, afery czasami o blahostke nawet, naublizamy sobie, powiemy duzo przykrych slow, nie chcemy byc razem , za moment do siebie wracamy i tak w kolko ja mam juz dosc takiej szarpaniny, ciagle rozstania i powroty, on twierdzi ze kocha na zaboj ale czy ktos moze kochac i nie szanowac ? on dosc czesto w klotni mnie wyzywa, jak jest zdenerwowany to nigdy nic nie wiadomo co mu odbije , wedlug mnie to nie ma sensu, ale on sie uparl ze ja jestem jego, jego druga polowa i koniec.. obydwoje mamy takie same charakteery i ciezko nam sie niekiedy zgodzic... :( jak sie uwolnic od takiego typa ? obiecal ze bedzie sie staral ale tylko na obietnicach sie skonczylo..

Gość gość
Ma na imie grzesiek?

Gość gość
Moze cie kocha ale to nic dobrego nie wrozy sama bylam w takiej relacji I sie od niej uwolnilam raz na zawsze

Gość gość
ja również tkwiłam w dość podobnej relacji, zakończyłam tą relacje na własne życzenie. Miałam dość szarpaniny, obietnic, których i tak nie spełniał, na dodatek żyłam w wiecznej niepewności. Wyniszczało mnie to psychicznie, więc darowałam sobie taki chory układ. Zerwałam z tą osobą wszelkie kontakty i nie chce mieć z nim nic wspólnego :-) Jednak potrzebuje większego komfortu psychicznego i stabilizacji.

Gość gość
no wlasnie w takim zwiazku czujemy sie niepewnie, wrecz odwrotnie, strach o przyszlosc..