Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia13

ciąża kochane pomozcie

Polecane posty

Gość tusia13

Hej Kochane ;*. @ spóżnia mi się już 2 tygodnie i 1 dzien. . Robiłam kilka dni temu 2 testy ( 3-4 dni temu)jeden wyszedł negatywny, a przy drugim była taka delikatna kreseczka ( taki jakby cień tej 2 kreski). Dzisiaj powtórzyłam test i znowu taka samo, prawie niewidoczna druga krecha. Oczywiście kochamy się z narzeczonym bez zabezpieczenia (staramy się by on nie dochodził we mnie, ale wiadomo różnie bywa ;P). Dodam, ze jeśli chodzi o jakieś dolegliwości to mam :nudności, bóle podbrzusza ( nie ciagłe, a takie przerywane, takie jak na @). Wizytę u gina mam dopiero w listopadzie, co o tym myslicie ?????

Gość tusia13
oczywiście, że jak nią zostanę to będę bardzo szczęśliwa. Jednak te słabiutkie kreski dają mi duużo do myślenia..

Gość tusia13
Eh, bardzo dojrzałe, bardzo...

Gość tusia13
Do szkoły się spoznisz i mamusia da karę na komputer ;)

Gość gość
dojrzale to jest wybieranie stosunku przerywanego hehehehe

Gość tusia13
bardzo, jeżeli dwójka ludzi się kocha, chcą stworzyć rodzinę, mają ku temu warunki ;) Tutaj akurat masz rację ;)

Gość gość
już chyba zakladałaś ten sam temat

Gość gość
a nie możesz pójść prywatnie do ginekologa? zrób test z krwi też da ci odpowiedź. My tutaj możemy sobie gdybać , możemy też zrobić ankietę , kto uważa ,że jesteś w ciąży.

Gość tusia13
nie ma to jak sie wypowiadac pod moim nickiem ... tak zakladalam, bo sie martwie..to moj kolejny temat :)

Gość agatha28
Witam. Zrób abadanie krwi dokładnie B-hcg !!!! bardzo dokładne badanie krwi gdzie daje obraz najwcześniej wykrytej ciąży . Badanie kosztuje ok 35 zł. Pracuje w laboratorium . ;) i tak na marginesie ...miałam tak samo jak Ty ...tez kocha,ismy sie ta metodą ;P....i teraz mamy 5 miesiecznego sliczego synka .. :)..Wiec głowa do góry ...co ma byc to bedzie..jak planujecie razem byc to nie ma sie czym zamartwiac...Polecam potem branie odrazu kwasu foliowego...bardzo wzny składnik witaminowy kazdej kobiety w ciazy...skoro kochacie sie bez zabezpieczenia Pozdrawiam :*

Gość Tusia13
Dzisiaj zrobiłam !!;) od 16-19 maja byc wyniki. Trzymajcie kciuki, strasznie się stresuje...;)

Gość żona operatora
No to trzymam kciuki 🖐️ Ja mam na jutro termin porodu :D