Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimochodem

gdy odleglosc dzieli nas

Polecane posty

Gość mimochodem

odleglosc - problem najwiekszy. ja tu on tam. i co robic? jak byc razem to albo tu albo tam, a poki co nasza relacja jest jaka jest. spotykamy sie raz na dwa tygodnie i to mnie dobija bo tesknie. co on czuje? niby czuje to samo ale troche sie odsunal ode mnie gdyz obiecalam mu ze nie bede watpic w jego uczucia. czasem watpie wtedy mu przerzucam ze ma mnie gdzies, ze mu nie zalezy, ze tylko o jedno chodzi. nie wiem jak mam sie zmienic. zalezy mi. ale czy to ma jakis sens?

Gość gość
nie ma sensu. albo razem albo osobno.

Gość casualty of society
znalam jedno takie malzenstwo. z powodow zawodowych ona mieszkala w waw, on w ktw. widzieli sie raz,dwa w m-cu. po kilku latach sie rozstali. sama tez bylam w takim zwiazku. rozpadl sie dosc szybko. nie wierze, ze na odleglosc da sie cos zbudowac.

Gość mimochodem
teoretycznie wszystko jest latwe. tez uwazam ze odleglosc tylko potrafi zniszczyc gdyz czlowiek potzrebuje bliskosci na codzien a nie tylko raz na jakis czas. rozmawialismy w sobote na ten temat On powiedzial ze my sie spotykamy bo sie spotykamy, ale jak byc razem to albo tutaj albo tam. on dostal umowe na czas nieokreslony w niemczech. z drugiej strony nie widze problemu by tam do niego dojechac i tam prace znalesc i byc razem. problem jest w tym iz troche sie juz oddalilismy od siebie. nie ma tego starania co bylo kiedys. po ostatniej klotni stwierdzil iz trzeba to zakonczyc. rozmawiajac w cztery oczy powiedzial iz nie chc etego konczyc tylko chce to przeciagnac czy w koncu bedzie w stanie mi zaufac na tyle ze nie bede obiecywac na prozno. mowil iz to blahostka ale jesli taka blahostka moze zawazyc teraz na klotni to w zyciu bywa roznie i tzreba miec te pewnosc.

Gość sencento
moze czas porozmawiac raz jeszcze i podjac odpowiednia decyzje. ze wszytskiego zdajesz sobie sprawe a jednak cos jest nie tak