Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeszlosc

Polecane posty

Gość gość

witam,jestem z dziewczyna ktora robiła loda byłeu jak była z nim w zwiazku,wstyd mi byc z taka dziewczyna co o tym sadzicie

Gość gość
każda łyka śsie i zmyka

Gość gość
jak ci ciezko z dziewczyna ktora brala do ust innemu fiuta, ktory sie na nia spuszczal, do jej buzi, ktora szarpal za wlosy i wpychal gleboko w gardlo az sie krztusila teraz z nia calowac to zerwij ps czujesz jeszcze obce przyrodzenie w jej ustach?:O

Gość gość
no co? to elementy seksu ale mam dobra wiadomosc jak bylem 20 letnim gnojem tez sie tym przejmowalem a kiedy jestem 30 letnim gnojem innej nie chce

Gość gość
chcialbym zeby mi to nie przeszkadzalo no ale jak ma nie przeszkadzac,nie ma takiej opcji

Problem tkwi w Twojej psychice, zacząłeś sam sobie to obrzydzać i teraz Ci tak zostało. Nie martw się, nie ma w niej żadnych śladowych części byłego partnera, cokolwiek byś sobie nie wmawiał. Ciesz się, że ma już doświadczenie i potrafi to zrobić lepiej niż na początku. A o tamtym nie myśl, bo to nie ma sensu.

Gość gość
piotr ja nie mam do niej obrzydzenia,tylko ciagle o tym mysle i nie moge przestac

Gość gość
tak jakby na złosc ciagle o tym myslał,ciagle mi to przypominalo

No bo się nakręcasz, oglądałeś taki film incepcja? To mniej więcej wszczepiłeś sobie myśl. Jeżeli aż tak bardzo Ci to przeszkadza, to z nią zerwij, ale spróbuj podczas pocałunków myśleć, że teraz jest bardzo czysta, umyła buzię tyle razy że nawet formy przetrwalnikowe wirusów zdechły i tyle. Zresztą to czysta prawda, z penisem byłego ma teraz tylko tyle wspólnego, że to Ty o nim myslisz.

Gość gość
ja nie chce zrywac bo bardzo ja kocham ona mnie tez,nie brzydze sie z nia calowac,film ogladalem,czasami sie czuje ze jak mam to zaakceptowac to tak jakbym pozwolil jej robic to przymnie,przeciez to nie ma roznicy czy bylo jak byla zemna czy teraz robila bo to tak samo boli

Ale wyobraź sobie, że ona to robiła, bo myślała, że będą razem, tak jak wy teraz. Niestety życie poddało probie ten związek i nie wyszło. Nie patrz na nią jak na dz*wke tylko jak skrzywdzoną przez los, staraj się być wyrozumiały. To wszystko ;)

Gość gość
dziwnie sie z tym czuje,odczuwam wstyd ze moge byc z taka dziewczyna czy to normalne?

Z jednej strony dziwne z drugiej normalne. Przecież ją kochasz tak? Reszta nie może mieć znaczenia, większość facetów ma kobietę "z drugiej ręki". Przestań panikować i bądź dla niej lepszy niż jej były.

Gość gość
mecze sie z tym juz pol roku i nie daje mi to spokoju,chyba musze odejsc czego bardzo bym nie chcial

Gość gość
z taka wiedza sie nie da zyc,ciekawe kto z taka dziewczyna jest lub by byl

Emmm każdy. Byłem z koleżanką, bardzo wolny związek i wiedziałem, że ma jakiegoś tam partnera. Wiesz, naprawdę dobry prysznic załatwia sprawę :)

Gość gość
ale jej nie kochales tylko z nia byles,ja sie jej nie brzydze ale te mysli jak ona to robila i ze wgl robila mnie wyniszczaja,nie chce dziewczynie psuc zycia ale ona nie wyobraza sobie zycia bezemnie

Gość gość
dziewczyna juz mnie nie podnieca,zeszlo zemnie powietrze,co zrobic zeby bylo normalnie jak wczesniej? czy przez takie rzeczy mam psuc swoje i jej szczescie?

Gość gość
czy mozna o tym nie myslec?jak? prosze o pomoc

Gość gość
czuje sie jakbym byl ponizony,mam dziewczyne ktora robila loda komus