Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba coś ze mną nie tak

Polecane posty

Gość gość

nawet to że zdarza się mu nie mieć ochoty na sex to dla mnie oznaka zdrady. Facet ma 35 lat pracuje fizycznie.To nas poróżni w końcu tak bardzo że nie da się tego uratować. Pomóżcie

Masz rzeczywiście jakiś problem, skoro uważasz że brak ochoty na seks to zdrada. Możliwe, że masz kompleksy, a przez stosunek nabierasz przekonania że jesteś atrakcyjna i się podobasz swojemu facetowi. Dlatego brak chęci odbierasz jako policzek w twarz.

Gość gość
brak mi pewności siebie to prawda. A brak jego ochoty... po 3 latach bycia razem. I tak kochamy się w najlepszym razie codziennie a najgorszym dwa razy w tygodniu. Ale tak boję się zdrady i że się znudzi

Gość gość
musisz byc strasznie zakompleksiona. a ty ile masz lat? poza tym jak facet ciezko pracuje fizycznie to raczej nie w glowie mu zdrady

Gość gość
ale sobie starego dziada wzielas... on juz sie pewnie z bylymi ostro naroochal

Gość gość
ze mną też ale na początku związku. Teraz się to uspokaja ale jak w każdym związku to rozumiem. Ale obawiam się że to oznaka zdrady

Gość Manio3434
Ja bym chiał miec taka żonkę jak ty by chciał się r****c codziennie, albo kilka razy dziennie. Twojemy gosciowi potzeba takiej jak ja - co raz na miesiac uzna za duzo.

Gość gość
macie dla mnie jakieś porady? spostrzeżenia ?

Gość gość
no nie. Bo wiem że potrafi nawet kilka razy dziennie jeszcze na wakacjach się tak zdarzyło. No a teraz... ja wiem że on jest zmęczony ale boję się że się znudzi po prostu

Gość gość
staram się żeby się nie znudził żeby niczego mu nie brakowało i w seksie i w życiu codziennym ale sms od kogoś, brak ochoty na seks to już dla mnie dowód zdrady. Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
a może robię coś źle? może chcę za bardzo?

Gość gość
Zbyt mocno naciskasz, daj facetowi wyjść z inicjatywą seksu. Dla niego jest to podniecające, szczególnie że to pracownik fizyczny i starszy od Ciebie, lubi kontrolę. Ogólnie to straszna przepaść wiekowa, ale to oczywiście Twój związek. Dowiedz się co z byłymi, kto zerwał i jak to się stało.

Gość gość
wiem co z byłymi. Zaakceptowałam jego przeszłość a on moją. Boję się że jak nie wyjdę z inicjatywą on tego nie zrobi, że nasze życie erotyczne się rozpadnie. Owszem lubi kontrolę a i mnie to podnieca. Tylko właśnie jest jak jest

No to daj mu kontrolę, im bardziej naciskasz tym bardziej mu to odbierasz i on nie ma ochoty. Zresztą musisz zrozumieć, że praca fizyczna ma wpływ na popęd seksualny, a raz dziennie to naprawdę świetny wynik. Może postaraj się urozmaicić to trochę, nie masz tylko jednej dziurki prawda? Może kup jakiś gadżet, nie są drogie a wniosą świeżość do waszego łóżka. Jego byłe też były tak dużo młodsze?

Gość gość
nie robimy tego tylko w jedną dziurkę. Staram się urozmaicić ale on ma swoje sprawdzone zresztą ja też je lubię. Gadżety były ale wiem że on nie za bardzo to lubi i robił to tylko dla mnie. Nie jego byłe albo w jego wieku( żona) albo 2-3 lata młodsze. Chcę oddać mu kontrolę ale boję się że po prostu nie będzie nic

Skoro teraz narzekasz, to przecież musisz coś zmienić. Daj mu kontrolę, nie marudź mu, daj mu czas na tydzień. Spróbuj być w tym czasie bardziej zmysłowa i kobieca, tak żeby to on poczuł się facetem. Wątpię żeby Cię zdradzał bo po co.

Gość gość
on czuje się facetem ja ogólnie jestem kobieca. A zdradzał... bo może się mną znudził? Nie kocha?

Wątpię, młodszej nie znajdzie, a po co ma uprawiać sex ze starszymi? No chyba, że jesteś infantylna a był z Tobą tylko dla sexu. Ale to powinnaś czuć jak się do Ciebie odnosi, czy z niechęcią itd. Masz jakiś kompleks, strzelam, że masz nadwagę? Dlatego wszędzie widzisz kochanki. Jesteś młoda, swędzi Cię krocze, a jego już nie. Ot cały problem.

Gość gość
nie dla sexu bo dawno by mnie zostawił. Nie mieszkalibyśmy razem nie mówiłby o dzieciach. To on jest przy kości mi brakuje do tego bardzo dużo. Odnosi się do mnie bardzo dobrze. A kompleksy mam i brak pewności siebie

No to wszystko jest dobrze, tylko że jego wiek i praca nie wpływają za dobrze na pożycie seksualne. Polecam wibrator, żebyś to Ty nie miała myśli o zdradzie. Nie polecam nabierać pewności siebie, bo możesz chcieć go zostawić. Pozdrawiam.

Gość gość
sama ze sobą sobie radzę. boję się tylko że to nas podzieli bardzo, że się oddalimy od siebie

Gość gość
oczywiście że nie jestem tylko dla tego. Uważam że sex scala związek a jak go nie ma to się szuka tam gdzie on będzie.

Jak go nie ma. A jest, tylko nie tak często jak Ty tego chcesz. Przeczekaj tydzień i oddaj mu kontrolę. Przecież przez te kilka dni nie uschniesz.

Gość gość
przeczekuje ale wiem że jak sexu nie ma to apetyt znika gdy remontował dom nie widzieliśmy się 3 miesiące na początku była tragedia a gdy już byliśmy razem to na początku nie bardzo mi samej się chciało pieszczot

Gość gość
że jemu, że się znudzi że mu spowszechnieje, sypiam nago ubieram się kobieco...

Gość gość
Pewnie zdradzał żonę z Tobą i wiesz po prostu co cię czeka :-)

Jeżeli zdradzał żonę z Tobą, to jesteś następna :D Jeżeli nie, to nie masz się czego bać.