Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba coś ze mną nie tak

Polecane posty

Gość gość
żona zdradziła jego jakieś 7 lat temu wtedy ja byłam dzieciakiem i się nie znaliśmy

Gość gość
mam się czego bać bo może być różnie. Jak pisałam żona zdradziła jego jakieś 7 lat temu po rozwodzie miał jakąś tam dziewczynę na krótko i poznał mnie.

Gość gość
czyli uważacie że przesadzam i nic złego się nie dzieje? Bo ja niestety myślę że tak:( i nas to poróżnia ciągle

Gość gość
nic już więcej nie macie? Proszę to ważne dla mnie

Gość gość
Mam 37 lat mój ex 39 w związku ze mną był 8 lat, wcześniej miał żonę, Rozwiedli się. My zaczęliśmy być ze sobą gdy był 2 lata po rozwodzie. Twierdził, że ona go zdradzała, ale teraz wiem, że kłamał. Rok temu przyłapałam go na romansie z 23 latką, spotykał się z nią 3 lata !!!! Ze mną miał 5 letnie dziecko , firmę i dom, ślubu nie mieliśmy. Wyrzuciłam go z domu mimo , że błagał o jeszcze jedną szansę. Nie zgodziłam się . Od pół roku mieszka z "małolatą " - nie obrażając nikogo. Jej powiedział, że odszedł ode mnie dla niej !!!! A teraz najlepsze - ciągle ze mną sypia- przychodzi do siedziby mojej już firmy i po prostu się bzykamy. Dla mnie to jest tylko sex. Jestem osobą na pewnym poziomie i nie wyobrażam sobie latać za jakimiś chłopami, a potrzeby swoje mam. Związku na razie z nikim nie chcę bo po tym gnoju się zraziłam- ale do pieprzenia to on się nadaję,- bo rzeczywiście potencję ma. Reasumując- Najpierw zdradzał mnie z kochanką- Teraz zdradza kochankę ze mną!!!! Swinia -wiem- laski szkoda mi nie jest bo wiedziała, że on jest w stałym związku i ma malutką córeczkę- nie uszanowała tego, I dała mu d**y. Poczekam jeszcze trochę i zburzę ten jej mir domowy, z eks mam zdjęcia z naszych randek :-) za pół roku albo rok , jak będzie pewna , że on taki jej- pokarzę jej wszystkie, :-) Nie zależy mi na nim, ale niestety trafiła na mściwą babkę :-)

Gość gość
Ale jeżeli nie masz na imię Ania -to nie musisz się martwić :-) :-) :-)

Hahaha niezła historia :D Nie wiem czy uprawiałbym sex ze swoją ex :) Chyba poszukałbym nowej.

Gość gość
ja was proszę o porady. Bo nie wiem już co zrobić. Autorka. A historia niezła

Wszystko w Twoim temacie zostało powiedziane. To nie zdrada, żyj i daj odpocząć swojemu facetowi o Twej chcicy, to jemu samemu się zachce. :) To już nie ten wiek żeby skakał jak mu zagrasz, sama wiedziałaś co bierzesz. Pozdrawiam

Gość gość
No niezła:-) szkoda tylko, że prawdziwa i że ja w niej uczestniczyłam :-( Wcale mi do śmiechu nie było. A co do seksu. to wiesz kupę lat ze sobą byliśmy i chemia była zawsze i nadal jest... znamy się jak łyse konie, ja lubię uległość on dominację, ciężko znależć nowych partnerów których podobne klimaty kręcą. Gdzie on drugą taką znajdzie :-) Też wolałabym 30 latka, fajnego niż mojego ex - mimo że fajny to już widzę, że kondycyjnie troszkę spowalnia... ale coż poradzić :-) Na razie pracuję nad słodką zemstą :-) a Ty szanowna autorko nie martw się na zapas, - może u niego to troszkę z tą nadwagą ociężałość łóżkowa przyszła, zresztą u mężczyzn z wiekiem libido spada, więc może znajdż sobie jakiegoś z******tego 25- latka. Wiesz jak Ty będziesz miała 29 lat to on już nie wiele będzie mógł...

Gość gość
Bardzo mądre słowa PIOTRZE B :-)

Gość gość
ja go nie zostawię:) tylko dlatego że sex jest wydaje mi się coraz rzadziej. Nie chcę tylko żeby mnie zdradził po prostu

Dziękuję, za docenienie mych słów ;) Szansa, że Cię zdradza jest bardzo niewielka, musisz brać po prostu poprawkę na możliwości fizyczne w tym wieku i to ze pracuje urabiając się pewnie po łokcie. Będzie długi weekend i o ile nie pracuje, to na pewno przez ten czas się zregeneruje ;)

Gość gość
no nie pracuje... znaczy koło domu ale to zawsze inaczej. Może to i racja że powinnam poczekać:) Kocham go i wiem że on mnie też. Dziękuję Piotrze B. Jesteś mężczyzna więc chyba wiesz co mówisz....

Gość gość
No to skąd te obsesyjne obawy o zdradę??? Jeżeli nie zdradzał poprzednich partnerek przed Tobą, to bardzo duże prawdopodobieństwo, ze i Tobie dochowa wierności. Chyba, że nie chcesz się przyznać sama przed sobą ze masz niewiernego w domu i go tłumaczysz, że ona była zła, kulawa, z krzywą cipką ... itp :-) i dlatego ja zdradził, . Albo też nie był z Tobą szczery i nie powiedział Ci że skakał na boki-i Ty to czujesz gdzieś podświadomie- jeśli tak to raczej wierny nie będzie. I tego już niestety nie zmienisz

Gość gość
bo byłam zdradzona w związku przed nim. Nie jest kłamcą a jeśli zdarza mu się okłamać w czymś małym zawsze wiem. Obsesję mam bo obawiam się. Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Chcę i robię wszystko by się nam udało

Gość gość
Nie oceniaj aktualnego mężczyzny, przez pryzmat poprzedniego związku, to że ktoś Cię zdradził , nie znaczy że ten zrobi to samo, Ja się zawiodłam, zostałam zdradzona i na razie nie mam ochoty wchodzić w następną relację- ale jeżeli już się zdecyduję - to nie będę się obawiać czy mój obecny czasami mnie nie zdradzi tylko dlatego że ex to zrobił. Więc- wyluzuj, ciesz się nim i związkiem z nim, kochasz go- miłość Ci się przydarzyła -super- Nie zamęczaj się obawami z poprzedniego związku- bo ten popsujesz. Pozdrawiam i uciekam Buziaczki

Gość gość
tylko czy on kocha na prawdę?

Gość gość
po prostu może ja nie jestem pewna czy on mnie na prawdę kocha. Nie umiem tego zobaczyć dlatego boję się że mnie zostawi... zdradzi...

Gość gość
jest czuły ciągle czy to w domu czy na ulicy. Dba o mnie, zrobi to o co go poproszę, nie złości się na mnie a czasem potrafię wyprowadzić z równowagi, jeśli coś chcę to coś mi kupi( nie nadużywam tego).

Gość Emuszka
Jak dużo pracuje to się nie dziw, że nie ma ochoty. A jeszcze jak w pracy ma sporo stresu to już w ogóle to działa zabójczo na jego erekcje. Lepiej mu kup jakiś Permen czy coś by mu libido skoczyło, a nie się martwisz, że Cię zdradza. Więcej wiary w siebie kobieto!

Gość gość
nie mam wiary w siebie i tu jest problem