Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulchna dziewczyna

Ważę 100kg

Polecane posty

Gość gość
Niby tak ale pewnie mniejsze niż reszta:p

Gość gość
Szansa jest tylko ze nie uwierze nigdy ze jakiejkolwiek kobiecie dobrze zyje się z taka waga.Ja waze73kg przy 170wzrostu i często czuje się gruba choc mam proporcjonalna figure,duzy biust,waska talie.Uwazam na to co jem,kilka razy w tygodniu biegam na silownie.Faceta mam takiego ktory kocha mnie pomimo wszystko ale pomysl sobie.Nawet jeśli znajdziesz takiego nie bedziesz czula się zle?Nie bedzie ci wstyd rozebrac się przy nim?Nie chodzi mi o jakies wyimaginowane kompleksy tylko o to ze 100-kilogramowe cialo po prostu NIE JEST ladne!Chlop moze lubic kragle czy lekko przy kosci kobiety ale nie wierze zze normalnemu facetowi moze podobac się otyle cialo,wielki brzuch,faldy tluszczu.Niewazne ze kocha się charakter.Na pewno woli miec nie mowie ze szczupla ale chocby nie chorobliwie otyla kobietke od opaslej niedzwiedzicy. Nie ma co się uzalac nad soba.Milosc do jedzenia?Jemy po to zeby zyc a nie na odwrot!A wyglada na to ze twoj swiat kreci się wokol jedenia.Jestes pewna ze zdolasz zyc w zwiazku i byc szczesliwa?Pomysl o sobie!Wyobraz sobie sibie o30kg szczuplejsza.Bedzie ci latwiej,lzej,milej.Poczujesz radosc zycia i energie.Nikt nie kaze ci przechodzic na drastyczne diety czy glodowki.Ale patrzec uwazniej co kladziesz na talezu i ile.A ruch?To sama radosc.Uprawiaj taka aktywnosc fizyczna jaka mozesz przy swojej wadze i jaka sprawia ci radosc.Po roku zmiany stylu zycia efekty murowane bez jakiegos ogromnego wysilku!I sama sobie bedziesz się dziwic ze kiedys dobrze ci było w tak wielkim ciele....

Gość gość
Przy 73 kilo masz waska talię ? Chyba za dobrze sie cenisz , bo mi sie wydaje ze cos około 80tki masz w talii .

Gość gość
Oczywiście, że masz szanse na miłość, ale musiałabyś wyemigrować do Stanów. :classic_cool:

Gość gość
Kobieto Ty nie masz waskiej tali tylko jak juz to masz wciecie miedzy biodrami a to 2 rózne rzeczy .

Gość prawictwo pospolite128
nie masz zadnych szans na miłosć .. JAk dziewczyna waży powiedzmy te 73 kg to z pewnościa jest w lepszym połozeniu niz przy 100 kg .. Im wieksza waga tym gorsze ciało

Gość gość
Ja wazę troche mniej autorko , i mam brzydka twarz do tego . Przy 160 moja waga waha sie miedzy 60 a 70 no i nie raz słyszę przykre rzeczy na mój temat nie dosc ze wielka jestem to z twarzy jestem obrzydliwa ale czasem znajdzie sie jakis DESPERAT podkreslam bo ja nie mam co liczyc na kogos kto mnie ze chce z wyboru. Jedyne co mozesz to zacznij gustowac w duizo starszych mezczyznach nawet jak sa obrzysdliwi dla Ciebie ja nie miałam wyboru i nie mam i ucze się docenic takiego ktory mnie ze chce nawet na raz.

ale 60 , 70 kg nie musi przekreslać to nie jest waga wykluczająca cię .. Problemem jest 100 kg

Gość gość
Prawictwo przy tych chudzielcach i super modelkach które prezentujesz jestem słoniem

Szanse ma tak naprawdę każdy tylko że różne. Szanse osoby otyłej zdecydowanie spadają. O wygląd trzeba dbać

Gość gość
60 kilo przy 160 cm to juz programowo lekka nadwaga a i tak zawsze wyglada sie na wiecej .

Gość gość
ciekawe że nie które żrą bez opamiętania i są szczupłe a inne zjedzą 1/10 tego i grube:/ i nie mówcie że tak nie jest. Kumpela się odchudzała no i fajnie wygląda teraz , no i co z tego jak prawie głoduje żeby to utrzymać?

Gość gość
przy wadze 75 kg mam 75 cm w talii więc wcale nie musi być 80

Gość gość
Prawictwo i tak dobrze wiemy ze nawet jak kobieta ma troche cielska nie bede mówic ciałka bo to jest juz cielsko u mnie....to jest juz skreslona chyba ze ma bardzo ładna twarz ale ja jestem paskudna

Gość gość
75 kg ale przy jakim wzroscie ? To i tak ujuz nie jest mało ,w tali a około 80

Gość gość
Nie zmienisz faktu ze jestem gruba obrzydliwa kobyła

Gość gość
Ale ta kobieta i tak wyglada na wysoka , ja jestem na prawde wielka i spasła

Napisałas ze ważysz ponad 60 kg . To wcale nie musi byc zła waga Sadze ze tutaj jest około 67 kg .. Wcale nie jest zle: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91b66b0a85cd9af1.html Poważny problem maja osoby powyzej 75 kg przy 60 kg odchudzanie nie musi być konieczne. Zwlaszcza jesli masz dobrą sylwetkę

Gość gość
Nie mam dobrej sylwetki

Gość gość
To ja od73kg/170cm.Nie wiedzialam ze bedziecie się rozwodzic az tak nad moja talia:-) Byc moze zle się wyrazilam bo na pewno nie mam wymiarow modelki.Chodzilo mi o to ze mam waska talie do swojej postury ciala ale jeśli wolicie to napisze ze man duze wiecie w talii skoro okreslenie waska wam tak przeszkadza:-D Moje wymiary to biust:112,talia:74,biodra:98 ale moje cialo i cala mocna postura ciala jest wyrzezbiona przez kilka lat treningow biegowych i silowni więc mam jedrne,sprezyste cialo bez grama cellulitu ale po prostu"sluszna budowa ciala"to to co odziedziczylam w enach i nigdy nie będę wiotka,drobna kobietka.Liczy się jednak dla mnie to ze mam swietna kondycje,sporo sily i ladne cialo.Choc o czym napisalam w poprzednim poscie zdarzaja się dni ze czuje się gruba a raczej potezna.Na szczescie moj facet ma186cm wzrostu i90kg wagi(tez silownia)więc przy nim zawsze czuje się jak kruszynka.

Gość gość
Ja 83

Gość gość
Wbrew pozorom autorka wcale nie musi wygladac zle. Zaloze sie, ze wiekszosc z Was nawet nie ma pojecia jak wyglada osoba z taka waga i wyobraza sobie pofaldowanego potwora.

Gość gość
74 cm to nie jest waska talia idiotko kawal baby z Ciebie

Gość gość
Moze i kawal babki ale za to swietny kawal ciala;-)Czasem mam gorsze dni ale dobrze wiem ze nie jedna kobieta moglaby pozazdroscic mi sily,jedrnosci ciala,wysportowania,ladnie zarysowanych miesni,kondycji i gibkosci.Po prostu nie jestem kobieta dla niskich,cherlawych facetow do ktorych nic w sumie rzeczy nie mam ale sama czulabym się przy nich zle.Z moim jestesmy swietnie dobrana para. Ale nie o tym tu byla mowa.Chcialam tylko przekazac autorce ze sport to swietna sprawa.Wciaga i na dodatek pozwala uzyskac cialo ktorego nie trzeba się wstydzic.I wcale nie trzeba jakoś drastycznie zmieniac diety czy glodzic się.

Gość Fakty i mity
Przy tym wzroście to nie jest ani puszystość ani nadwaga, tylko otyłość.