Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 93

Cos bardzo wazego bardzo

Polecane posty

Gość 93

hej poznałem dziewczynę znamy się rok bardzo się kochamy ale nasza miłość się różni od innych ona i ja to dwa inne światy ona jest z Arabii a chodzi mi o to ze tak bardzo chce ja pocałować a wiem ze nie mogę tego zrobić bo u nich tak nie można staram się to szanować ale czasami zdaje mi się ze ona tez by tego chciała ze chciała by złamać kolejna zasadę dla mnie. hmm co wy na to mam czekać na jej krok aż ona to zrobi bo ona może to zrobić dopiero po ślubie tak to jest zakazane czy raczej uszanować te zasady bo ja to szanuje i mogę poczekać tyle ile trzeba ale czasami pragnę to zrobić i dużo było sytuacje gdzie byliśmy blisko bardzo blisko nawet gumę zabieraliśmy sobie z ust ale to nie pocałunek

Gość gość K
Jak jest muzułmanką, to musisz przejść na islam, aby ja poślubić. Jak ja rodzice wysłali na studia do Europy to jej byle komu nie oddadzą.

Gość 93
mowie ze jesteśmy ze sobą rok ja zmieniam niedługo religie ona chce być ze mną i ja ja dla niej nie poszedłem do wojska chce być z nią na zawsze ona tez i jej rodzice o tym wiedza ja znam te wszystkie zasady i tu nie chodzi o studia i nie chce mowic o co tu chodzi mi tylko chodziło o to czy czasami warto złamać zasadę czy poczekać do ślubu bo już dużo zasad złamaliśmy

Gość 93
niedługo mikołaj i tak sobie myślę jak bym dał jej prezent i kartkę gdzieś w spokojnym miejscu romantycznym a tam by pisało chciał bym cie pocwałować chociaż wiem ze nie mogę coś w tym stylu co wy na to